3D Twister - Sportproductions

3D Twister Huren op locatie

Zelfs dit eeuwenoude hilarische spel hebben wij in een nieuw jasje weten te strikken! Niet op een vloerkleedje, maar levensgroot op een luchtkussen in een driedemonsionale dimensie! Alle muren om je heen hebben de bekende kleuren. Hierdoor is het spel niet alleen door 4 personen te spelen, maar zelfs met 10 personen tegelijkertijd! Plus… Je kunt het elkaar nog moeilijker maken!

Groot luchtkussen met 3D Twister spelregels

Lees hier de traditionele spelregels: Elk vak staat voor een lichaamsdeel: linkervoet, rechtervoet, en linker of rechterarm. Deze vakken zijn verder onderverdeeld in vier verschillende kleuren. De spelleider draait de schijf en roept, bijvoorbeeld; “linkervoet op blauw”. De spelers moeten nu dat lichaamsdeel op een van de cirkels met die kleur plaatsen, zonder om te vallen.

Dan wordt de draaischijf weer gedraaid, en moet het volgende lichaamsdeel geplaatst worden. Elk geplaatst lichaamsdeel moet blijven staan, totdat het lichaamsdeel opnieuw genoemd wordt met een andere kleur. Bovendien mag een gekleurde cirkel niet door twee personen tegelijk gebruikt worden. Dat is 3D Twister!

Zelf ophalen of op locatie gebracht

Het luchtkussen is te verplaatsen met een klein busje of grotere personenauto. Dit spel is op iedere locatie te spelen mits er een stroompunt aanwezig is. De afmetingen zijn 6 bij 6 meter. De hoogte is ongeveer 3 meter. Houd rekening met scherpe voorwerpen, deze mogen niet op de grond liggen of in de buurt komen van het luchtkussen.

Luchtkussen - Sportproductions

Programma:

  • Hele dag in het bezit
  • Zelf ophalen
  • Incl. blower
  • Vanaf 6 personen
  • Vervoeren in grote auto

€ 150,- hele dag

3D Twister - Sportproductions
Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?