BEDRIJFSBORREL
Sportproductions Groepsuitjes op locatie
Slider

Bedrijfsborrel met een sportieve twist!

Bedrijfsborrel met Sportieve Twist

Originele borrel op je werk!

Wij bieden meerdere mogelijkheden om een borrel te organiseren. Zo heb je de keuze uit de drankjes die geschonken mogen worden. Daarnaast kun je een activiteit of meerdere activiteiten selecteren die het beste bij je personeel passen. Onze enthousiaste begeleiders zorgen voor gepaste muziek en de opbouw van de Pop Up Borreltent. Het is mogelijk om te Lasergamen door het bedrijfspand of in de kantine een BingoDisco variant te spelen. Wij denken graag mee!

Leuke bedrijfsborrel organiseren

Is het jouw beurt om een bedrijfsborrel te organiseren? Doe eens gek en pak het eens echt goed aan! Regel bij ons een Pop-up Borrel met een lachwekkende activiteit, zoals BingoDisco,  Lasergamen door het bedrijfspand of Footdarts. Onze enthousiaste instructeurs bouwen alles op en begeleiden het hele evenement.

Bedrijfsuitje Activiteit Origineel
Bedrijfsborrel

Leuk idee voor een kerstborrel

De knaller van afgelopen jaar, een bedrijfsborrel met een Kerstman als DJ! Weet jij de juiste kerstknallers met naam te benoemen en de bijbehorende artiest in te vullen op je bingokaart, dan win jij een ludiek kerstcadeau! Tijdens de kerstborrel wordt er lekker geborreld, vliegen de kerstnummers om je oren en is iedereen lekker muziekbingo aan het spelen. Wij nemen onze Pop-Up Borrel Foodtruck mee en voldoende kerstcadeaus!

Nieuwjaarsborrel met je collega`s

Vele bedrijven gingen jullie al voor. Tijdens deze Pop Up Borrel zwaaien we letterlijk Sinterklaas uit voor zijn terugreis naar Spanje. Dit gebeurt met veel humor en op een grappige manier zonder pieten. Tijdens de activiteit kunnen mensen snoepgoed winnen die vervolgens ingezet kan worden tijdens de eindronde. Welk team gaat 5 december met een extra tas de zaal verlaten. Natuurlijk kunnen we altijd nog enkele collega`s meenemen naar Spanje indien gewenst…

Zeskamp Balans bal Sportproductions

Bedrijfsuitje

Zumba huren sportdag bedrijf

Energizer

Oldskool Gymles Huren Groepsuitje

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/sportproduct/domains/sportproductions.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/templates/shortcodes/vc_single_image.php on line 211

Teamuitje

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?