Big Shoes Voetbal Huren
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 8 personen
Min. 8 jaar oud

Hele dag
Zonder begeleiding

€150,-
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie
Big Shoes Voetbal Huren
Tarieven Groepsuitje

€ 150,-

Groepsuitje op locatie

De hele dag
Zonder begeleiding

poppetje goed

Min. 6 personen
Min. 8 jaar oud

Big Shoes Voetbal huren op locatie

Big Shoes Voetbal is een hilarisch voetbalspel! Iedereen kan even goed voetballen, want met deze schoenen zo groot als de voeten van een reus, dribbel je niet zomaar iedereen voorbij. De voetbal is ook nog eens een meter groot, dus makkelijk om te scoren is het zeker niet! Lachwekkende groepsactiviteit als side event bij een voetbalclub of op een sportdag.

Leuke groepsactiviteit op locatie

Het spel is te spelen vanaf 8 jaar. In totaal leveren wij 10 schoenen, waarvan 5 schoenen blauw zijn en 5 schoenen oranje. Hierdoor heb je gelijk teams. Tevens leveren wij de reuzen voetbal erbij. Dit spel wordt veelal gehuurd in combinatie met de opblaasbare boarding die wij ook aanbieden.

Sportproductions is de aanbieder van dit spel. Bij onze speellocaties vind je alle mogelijke speellocaties in Nederland die wij voor jullie kunnen organiseren, maar natuurlijk kunnen wij ook naar jullie toe komen.

Groepsactiviteit op locatie

Is Big Shoes Voetbal binnen te spelen?

Dit spel is perfect geschikt voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, kinderfeestjes, side event of op sportdagen! Dit uitdagende spel is binnen en buiten te spelen. Binnen kan er gebruik gemaakt worden van de muren en vaste doeltjes! Indien je ervoor kiest om de materialen zelf op te halen, krijg je alleen de grote schoenen en reuzenvoetbal mee met een elektrische pomp. De oppervlakte van het speelveld dient rond de 15 bij 25 meter te zijn.

Offerte opvragen

  Interesse in Big Shoes Voetbal? Bekijk onderstaande impressie!

  Meest gestelde vragen Big shoes voetbal

  Is Big shoes voetbal corona-proof?
  Het spel is net zo corona-proof als voetbal. Je kunt gedurende het spel 1,5 meter afstand houden van de andere spelers.

  Vanaf welke leeftijd kan Big shoes voetbal gespeeld worden?
  Big shoes voetbal kan al worden gespeeld vanaf 8 jaar!

  Welke spelletjes kunnen wij doen als wij gaan Big shoes voetballen?
  Alle spelletjes zijn mogelijk die je ook kunt doen als je gaat voetballen. Denk hierbij aan partijtje, een toernooitje, overpassen en nog veel meer.

  Kunnen wij Big shoes voetbal ook inclusief jullie begeleiding huren?
  Nee! Big shoes voetbal is verkrijgbaar door de materialen zelf op te halen en terug te brengen in Nijmegen of Breukelen, of door ze te laten bezorgen en ophalen.

  Is Big shoes voetbal voor iedereen een geschikte activiteit?
  De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

  Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
  Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

  Stuur bericht
  Kunnen wij je helpen?
  Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?