Play

BIG SHOES VOETBAL

Sportproductions Groepsuitjes op locatie
Slider
Big Shoes Voetbal Huren

Big Shoes Voetbal huren

Hilarisch voetbalspel! Iedereen kan even goed voetballen, want met deze schoenen zo groot als de voeten van een reus, dribbel je niet zomaar iedereen voorbij. De voetbal is ook nog eens een meter groot, dus makkelijk om te scoren is het zeker niet! Lachwekkende groepsactiviteit als side event bij een voetbalclub of op een sportdag.

Leuk groepsactiviteit op locatie

Het spel is te spelen vanaf 8 jaar. In totaal leveren wij 10 schoenen, waarvan 5 schoenen blauw zijn en 5 schoenen oranje. Hierdoor heb je gelijk teams. Tevens leveren wij de reuzen voetbal erbij. Dit spel wordt veelal gehuurd in combinatie met de opblaasbare boarding die wij ook aanbieden.

Sportproductions is de aanbieder van dit spel. Bij onze speellocaties vind je alle mogelijke speellocaties in Nederland die wij voor jullie kunnen organiseren, maar natuurlijk kunnen wij ook naar jullie toe komen.

Grote schoenenvoetbal

Programma:

  • 20 Big Shoes
  • Hele dag
  • Incl. doeltjes
  • Exclusief reiskosten
  • Op eigen speellocatie

€ 150,- hele dag

Is Big Shoes Voetbal binnen te spelen?

Dit spel is perfect geschikt voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, kinderfeestjes, side event of op sportdagen! Dit uitdagende spel is binnen en buiten te spelen. Binnen kan er gebruik gemaakt worden van de muren en vaste doeltjes! Indien je ervoor kiest om de materialen zelf op te halen, krijg je alleen de grote schoenen en reuzenvoetbal mee met een elektrische pomp. De oppervlakte van het speelveld dient rond de 15 bij 25 meter te zijn.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?