Slide

Biljartvoetbal

Biljarten met je voeten

Biljartvoetbal op Locatie Huren

Biljartvoetbal | Zelf ophalen

Biljartvoetbal kan gehuurd worden op iedere locatie in Nederland. Heb jij de precisie van een snookerspeler of de tactische inzet van een 3-bander op voetbalgebied? Laat het zien en daag je vrienden, collega`s of teamgenoten uit in een potje Poolball! In dit spel speel je 2 tegen 2 en probeer je de ballen met een carambole in een van de hoekpockets te schieten. Een ideale activiteit voor kleinere groepen, laagdrempelig en perfect naast een barbecue of borrel! Inclusief gebruikershandleiding, 16 biljartvoetballen en elektrische blower.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over Biljartvoetbal.

€ 150,- voor de hele dag

Biljartvoetbal | Bezorgservice

Het is mogelijk dat wij de materialen bezorgen en weer ophalen op jullie locatie. moeilijker maken! Inclusief gebruikershandleiding, 16 kleefballen en elektrische blower. De bezorgtijden en ophaaltijden worden in onderling overleg afgesproken. Je kunt wel een voorkeurstijd opgeven tijdens de reservering.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over Biljartvoetbal.

€ 75,- bezorgkosten plus €0,25/km

VEELGESTELDE VRAGEN BILJARTVOETBAL

Is biljartvoetbal corona-proof?
Bij biljartvoetbal is het prima mogelijk om onderling 1,5 afstand te houden. De deelnemers wachten buiten de boarding totdat zij aan de beurt zijn.

Vanaf welke leeftijd kan biljartvoetbal gespeeld worden?
Biljartvoetbal is vanaf 6 jaar te spelen!

Welke materialen krijgen we tijdens de zelfservice?
Bij dit teamspel krijg je 16 biljartballen, een elektrische blower en het opblaasbare kussen. Daarnaast leveren wij een handleiding mee, waardoor het makkelijk op te zetten is en eenvoudig te spelen. Het kan verplaatst worden in een personenauto, waarbij de achterbank plat gelegd kan worden.

Wat is de afmeting van het biljartvoetbalveld?
Het luchtkussen is 4 bij 7 meter groot en heeft een constante blower die meegeleverd word.

Kunnen jullie ook een speellocatie voor ons regelen?
Ja! Wij kunnen naar jullie indoor of outdoor locatie komen. Indien je geen locatie kent of weet, kunnen wij dit ook regelen. Als je graag indoor speelt, kunnen wij voor een meerprijs van 64 euro per uur een gymzaal in jullie omgeving huren. Een outdoor locatie zoals een park of boos is uiteraard gratis.

Kunnen wij de materialen ook zelf ophalen of laten bezorgen door jullie?
Dat kan zeker! Kijk hiervoor bovenaan op deze pagina. Daar staat de informatie beschreven.

Is biljartvoetbal voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Biljartvoetbal is een laag intensief spel en daardoor erg laagdrempelig. Dit maakt dat het perfect is voor kleinere groepen of als side event naast een gezellig borrel of bbq.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?