Play

BILJARTVOETBAL

Sportproductions Groepsuitjes op locatie
Slider
Biljartvoetbal Club Brugge

Biljartvoetbal huren

Biljartvoetbal kan gehuurd worden op iedere locatie in Nederland. Heb jij de precisie van een snookerspeler of de tactische inzet van een 3-bander op voetbalgebied? Laat het zien en daag je vrienden, collega`s of teamgenoten uit in een potje Poolball! In dit spel speel je 2 tegen 2 en probeer je de ballen met een carambole in een van de hoekpockets te schieten. Een ideale activiteit voor kleinere groepen, laagdrempelig en perfect naast een barbecue of borrel!

Perfect als side event of barbecue

Het luchtkussen is 4 bij 7 meter groot en heeft een constante blower die meegeleverd word. Het spel is ontspannend met toch een wedstrijd element eraan gekoppeld! Speel dit spel binnen in een kroeg of laat het bezorgen in je eigen achtertuin. Deze unieke combinatie van voetbal en poolen en biljarten is perfect te combineren met Footdarts of Bubbelbal en kan voor de hele dag gehuurd worden!

Biljartvoetbal overal op locatie

Biljartvoetbal is ideaal voor in je eigen achtertuin, in een speeltuin in de buurt of gewoon op de parkeerplaats bij een cafe, bedrijf of bij de sportvereniging. Het is mogelijk dat wij de materialen afleveren op jullie locatie en op een afgesproken tijdstip op het einde van de dag weer ophalen! In het geval van dit spel, adviseren wij altijd zelf een locatie te organiseren waar je geen extra kosten aan kwijt bent. Voor de hele dag betaal je voor deze activiteit maar 190,- euro!

Biljartvoetbal Huren

Programma:

  • Hele dag in bezit
  • Zelf ophalen
  • Incl. 16 biljartvoetballen
  • Ophalen in Nijmegen of Breukelen
  • Vervoer in personenauto

€ 150,- hele dag

Biljartvoetbal Club Brugge

Welke materialen worden er bijgeleverd?

Dit is een van de meest gevraagde vragen. Bij dit teamspel krijg je 16 biljartballen, een elektrische blower en het opblaasbare kussen. Daarnaast leveren wij een handleiding mee, waardoor het makkelijk op te zetten is en eenvoudig te spelen. Het kan verplaatst worden in een personenauto, waarbij de achterbank plat gelegd kan worden.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?