Bekijk hier onze binnenactiviteiten op locatie

In iedere woonplaats is het mogelijk om een gymzaal of sportzaal te huren. De onderstaande binnenactiviteiten zijn geschikt om in een dergelijke sporthal uit te voeren. Met onze 7 jaar lange ervaring kunnen wij je ondersteunen in het vinden en reserveren van een geschikte sportzaal in jouw gewenste woonplaats. Als particulier kun je dit over het algemeen erg goedkoop huren.

Onze begeleiders komen vervolgens naar jullie locatie toe en zullen ongeveer 30 minuten van te voren aanwezig zijn om te starten met de opbouw. Bij de meeste sportzalen kun je al eerder naar binnen om ook om te kunnen kleden. Binnenactiviteiten zijn perfect voor de koude periode van november t/m maart. Buiten deze periode komen wij liever op alle outdoor locaties in Nederland, zoals parkjes, grasvelden en trapveldjes in je gewenste woonplaats.

Mogelijke binnenactiviteiten bij Sportproductions

Klik voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte op de afbeelding!

Archery Tag Huren op Locatie
Bubbelvoetbal huren op locatie
Ouderwetse Gymdocent Huren
Outdoor Lasergamen op locatie
Teambuilding voor grote groepen op locatie
Apenkooien op locatie

Op je eigen locatie binnen

Al onze binnenactiviteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Beschik je over een grote schuur, genoeg ruimte in je woning, productieloods, groepsaccommodatie, bedrijfshal of kantorenpand; Dan kunnen we vele activiteiten ook gewoon daar doen! Denk aan Lasergamen in je bedrijf of Teamgames in de schuur. Wij komen graag naar u toe!

Boek een gymzaal in jouw gewenste woonplaats

Al onze binnenactiviteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Het huren van een gymzaal kan meestal online en is erg makkelijk. Je bent zo niet afhankelijk van het weer. Wij kunnen je adviseren in het reserveren van een sportzaal met onze vele jaren ervaring. Wij komen graag naar u toe!