Bekijk hier onze buitenactiviteiten op locatie

In iedere woonplaats is het mogelijk om op trapveldje, grasveld, parkje of in een grote tuin onze activiteiten uit te voeren. De onderstaande buitenactiviteiten zijn geschikt om op een dergelijke outdoor locatie uit te voeren. Met onze 7 jaar lange ervaring kunnen wij je ondersteunen in het vinden van een geschikte outdoorlocatie voor in jouw gewenste woonplaats. Als besloten groep mag je vergunningsvrij onze buitenactiviteiten in vele plaatsen uitvoeren.

Onze begeleiders komen vervolgens naar jullie outdoorlocatie toe en zullen ongeveer 30 minuten van te voren aanwezig zijn om te starten met de opbouw. Buitenactiviteiten zijn perfect voor de warme periode van april t/m oktober. Buiten deze periode komen wij liever op alle indoorlocaties in Nederland, zoals sportzalen, bedrijfspanden of gymzalen in je gewenste woonplaats.

Mogelijke buitenactiviteiten bij Sportproductions

Klik voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte op de afbeelding!

Archery Tag Huren op Locatie
Bubbelvoetbal huren op locatie
Big Shoes Voetbal Huren
Outdoor Lasergamen op locatie
Teambuilding voor grote groepen op locatie
Paintball Kinderfeestje Nijmegen
Voetbaldarten Huren op Locatie
Sportdag op School Huren
Voetgolf Huren op Locatie

Op je eigen buitenlocatie

Al onze buitenactiviteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Beschik je over een grote tuin, is er een grasveld in de wijk of ken je een mooi parkje? Dan komen wij daar na toe! Onze outdoor activiteiten kunnen we gewoon daar doen! Onze instructeur komt ongeveerΒ  minuten van te voren op de indoorlocatie om te starten met de opbouw.

Wij adviseren je graag

Al onze buitenactiviteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Met onze vele jaren ervaring kennen wij in veel woonplaatsen een geschikt grasveld of parkje waar onze activiteiten uit te voeren zijn. Tevens kunnen wij een aggregaat meenemen indien dit nodig is voor de stroom. Wij komen graag naar u toe!