BEKIJK HIERONDER ONZE UITJES WAARBIJ 1,5 MTR AFSTAND GEGARANDEERD IS!

Wij informeren u graag over onze coronaproof uitjes. Hopelijk bent u momenteel in goede gezondheid. De afgelopen maanden had het corona virus de hele wereld in zijn greep en nog steeds kunnen wij er als maatschappij niet omheen. Gezondheid en veiligheid staan in deze tijd op één! Na onzekere tijden kwam er eindelijk weer wat ruimte en mogen wij in Nederland weer buitensporten op gepaste afstand. Voor ons als sport-evenementen-bedrijf goed nieuws!

Het is mogelijk om met aangepaste maatregelen enkele groepsuitjes uit te voeren, waarbij de 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden. Dit zijn Bubbleball, Footdarts, Archery Tag, Lasergamen en Voetgolf. De andere uitjes zijn niet coronaproof en kunnen op dit moment helaas niet geboekt worden, maar over 2 weken kan alles weer anders zijn.

Corona annulatievoorwaarden flink versoepeld!

De regelgeving rond sporten en evenementen veranderen met enige regelmaat. Het is dus moeilijk om een vaste stelregel te maken voor onze klanten. Toch willen wij graag meedenken. Dat betekent dat wij iedereen de mogelijkheid geven om te annuleren, indien de richtlijnen van het RIVM het genoodzaakt maken om te annuleren. In dat geval kunt u tot een dag van te voren kosteloos annuleren! Wij bieden u dan graag een voucher aan om het jaar erop alsnog kennis te maken met onze ludieke, sportieve groepsuitjes.

Voor de actuele voorwaarden kunt u altijd even bellen met een van onze medewerkers op het kantoor van Sportproductions.

LASERGAMEN

Lasergamen op Locatie spelen

BUBBLEBALL

Bubbleball Huren

ARCHERY TAG

Archery Tag Huren overal op locatie
Groepsactiviteit op locatie

FOOTDARTS

Voetdarts op Locatie Huren

VOETGOLF

Teamgames Huren op locatie

POOLBALL

Biljartvoetbal op Locatie Huren

Coronaproof uitjes: Hygiene middelen voor u en ons!

Onze sportinstructeurs hebben kennis genomen van de nieuwe spelregels en zorgen voor een veilige actieve middag. Zij zijn voorbereid om de corona regels na te leven en nemen daarvoor ook hygiëne materialen mee. Wij adviseren u als groep ook om altijd hygiëne middelen mee te nemen. Eindelijk is het weer mogelijk om actief bezig te zijn met je vrienden, familie & teamgenoten!

Als jullie vragen hebben over uw Coronaproof evenement op 1,5 meter afstand, voel je vrij om ons te contacten. Wij hopen dat wij u snel weer op afstand mogen begroeten!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?