BEKIJK HIERONDER ONZE UITJES WAARBIJ 1,5 MTR AFSTAND GEGARANDEERD IS!

Hopelijk bent u momenteel in goede gezondheid. De afgelopen maanden had het corona virus de hele wereld in zijn greep en nog steeds kunnen wij er als maatschappij niet omheen. Gezondheid en veiligheid staan in deze tijd op één! Na onzekere tijden kwam er eindelijk weer wat ruimte en mogen wij in Nederland weer buitensporten op gepaste afstand. Voor ons als sport-evenementen-bedrijf goed nieuws!

Het is mogelijk om met aangepaste maatregelen enkele groepsuitjes uit te voeren, waarbij de 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden. Dit zijn Bubbleball, Footdarts, Archery Tag, Lasergamen, Flingo, Voetgolf en Kanjam. De andere uitjes zijn niet coronaproof en dan ook (nog) niet te boeken.

LASERGAMEN

Lasergamen outdoor huren

BUBBLEBALL

Camping animatieprogramma

ARCHERY TAG

Archery Tag Groepsuitje

FOOTDARTS

Bedrijfsuitje Activiteit Origineel

FLINGO

Flingo

VOETGOLF

Voetgolf op locatie

KANJAM

Kanjam Huren

POOLBALL

Biljartvoetbal Huren

Onze sportinstructeurs hebben kennis genomen van de nieuwe spelregels en zorgen voor een veilige actieve middag. Eindelijk is het weer mogelijk om actief bezig te zijn met je vrienden, familie & teamgenoten!

Als jullie vragen hebben over uw Coronaproof evenement op 1,5 meter afstand, voel je vrij om ons te contacten. Wij hopen dat wij u snel weer op afstand mogen begroeten!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?