Origineel groepsuitje in Elst

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Elst? Dan ben je hier goed!ย Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve vriendenuitjes, hilarische teamuitjes, originele kinderfeestjes, uitdagende familiedagen en origineleย bedrijfsuitjes aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp of sportdag door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Op je eigen locatie in Elst

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig.

Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partner in Elst

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Leuke binnen activiteiten doen in Elst?

In Elst komen wij regelmatig bij sportzaal De Helster. Deze sportzaal ligt aan de Schubertstraat 1 en heeft naast de gymzaal ook een indoor zwembad en een kantine. Onze activiteiten zijn ook buiten te doen. In deze stad hebben wij een samenwerking met een hele mooie locatie bij een grote waterplas aan de Rijkerswoerdsestraat 4.

Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag naar uw binnen of buitenlocatie toe! Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd.