ENERGIZER
Sportproductions Groepsuitjes op locatie
Slider

Vol bombarie worden we de vergaderzaal uit gedirigeerd, wat een energieke vergadering!

Een verdovend fluitsignaal zorgt ervoor dat iedereen weer wakker schrikt. De energizer is begonnen! Een foute gymdocent met pruik en trainingspak commandeert alle medewerkers om binnen 10 seconden op een lange rij te gaan staan. Met een looppasje vervolgent het programma waarin iedereen fanatiek mee doet bij ouderwetse gymspellen, waarbij iedereen alle energie eruit gooit! De strijd maakt alle vezels in het lichaam weer los en vol concentratie begint de volgende presentatie met alleen maar gemotiveerde collega`s. Hier wordt nog lang over nagepraat…
Perfect programma voor studiedagen, bedrijfmeetings en congressen!
Zeskamp Balans bal Sportproductions

De activiteit

Uit onderzoek en uit je eigen ervaring weet je dat het essentieel is om tussen lange zittingen door te bewegen. Sporten zorgt voor concentratie, frisse gezichten en een goede sfeer op jouw studiedag! Deze activiteiten tijdens de Energizer gaat niemand vergeten!

Bedrijfsuitje Activiteit Origineel

De locatie

Wij komen overal op locatie bij jullie vergaderingen. De energizers ( 15 – 30 min.) kan afhankelijk van de locatie buiten of binnen. In de vergaderzaal of buiten op het grasveld. Alle locaties zijn geschikt voor ons flexibele programma.

Oldskool Gymles Huren Groepsuitje

De begeleider

Laat ons concept je verrassen. In overleg bepalen we een geschikte activiteit voor jullie groep en beslissingen de lengte van de Energizer. Collega`s zullen allemaal in de benen schieten met een glimlach op hun gezicht tijdens deze hilarische studiedag!

Energizer: Zo blijf je scherp tijdens het vergaderen!

Succesvol vergaderen met energie!

Vergaderen kan prettig zijn, verhelderend, overzicht bieden en tot nieuwe inzichten leiden. Daar krijg je energie van. Voelt goed.

Vergaderen kan ook heel saai zijn. Soms zitten er negatieve mensen tussen (of dat voelt zo), er wordt niet altijd goed naar elkaar geluisterd, soms zijn de deelnemers langdradig, of er is iemand die een punt moet maken. Dan kan vergaderen vermoeiend worden.

Heb jij het gevoel dat je energie wegtrekt tijdens een vergadering? Dat hoeft niet zo te zijn. Of in ieder geval niet in de mate waarin je dat ervaart. Via onze energizers zorgen wij dat mensen hun energie behouden of terugkrijgen! Leuk vooraf een presentatie of vergadering of juist tussendoor.

  • Wij komen naar uw meeting toe en verrassen iedereen!

  • Professionele begeleiding in een lachwekkend outfit!

  • Op alle locaties, vergaderruimtes of bedrijfterreinen mogelijk!

  • Mogelijk om een koffiebar bij te huren!

  • Activiteit in overleg en afhankelijk van de mogelijkheden qua kleding en terrein!

Bedrijfsuitje

Sportdag op uw bedrijf!

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/sportproduct/domains/sportproductions.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/templates/shortcodes/vc_single_image.php on line 211

Teamuitje

Bedrijfsborrel

Sportdag op je bedrijf Bingodisco
Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?