Archery Tag Huren
Slider

`Vol bombarie worden we de vergaderzaal uit gedirigeerd, wat een verrassing!`

Knotshockey Huren Sportdag

De activiteit

Uit onderzoek en uit je eigen ervaring weet je dat het essentieel is om tussen lange zittingen door te bewegen. Sporten zorgt voor concentratie, frisse gezichten en een goede sfeer op jouw studiedag! Deze Energizers gaat niemand vergeten!

Bedrijfsuitje Activiteit Origineel

De locatie

Wij komen overal op locatie bij jullie vergaderingen. De energizers ( 30-60 min.) kan afhankelijk van de locatie buiten of binnen. In de vergaderzaal of buiten op het grasveld. Alle locaties zijn geschikt voor ons flexibele programma. Jullie kunnen ook op onze locaties komen!

Origineel groepsuitje

De begeleider

Laat ons concept je verrassen. In overleg bepalen we een geschikte activiteit voor jullie groep en beslissingen de lengte van de Energizer. Collega`s zullen allemaal in de benen schieten met een glimlach op hun gezicht tijdens deze hilarische studiedag!

Kinball activiteit Sportdag

Uw vergaderruimte

Meld je aan bij ons concept! Wij komen graag het programma toelichten en zullen u versteld doen staan. Vele andere congresruimten in Nederland zijn jullie al voor gegaan. Vraag naar de samenwerkingsmogelijkheden!

Binnen 30 minuten zijn alle vezels weer vol in Energie en kan de volgende presentatie weer beginnen!

Energizer na je vergadering!

Een verdovend fluitsignaal zorgt ervoor dat iedereen weer wakker schrikt. Een foute gymdocent met pruik en trainingspak commandeert alle medewerkers om binnen 10 seconden op een lange rij te gaan staan. Met een looppasje vervolgent het programma waarin iedereen fanatiek mee doet bij ouderwetse gymspellen, waarbij iedereen alle energie eruit gooit! De strijd maakt alle vezels in het lichaam weer los en vol concentratie begint de volgende presentatie met alleen maar gemotiveerde collega`s. Hier wordt nog lang over nagepraat…
Perfect programma voor studiedagen, bedrijfmeetings en congressen!
  • Wij komen naar uw meeting toe en verrassen iedereen!

  • Professionele begeleiding in een lachwekkend outfit!

  • Op alle locaties, vergaderruimtes of bedrijfterreinen mogelijk!

  • Mogelijk om een koffiebar bij te huren!

  • Activiteit in overleg en afhankelijk van de mogelijkheden qua kleding en terrein!