Evenementenlocaties

Per provincie zijn er vaste reiskosten

Swipe met je muis over de landkaart om de reiskosten per provincie te bepalen. Wij hanteren vaste reiskosten per provincie, wel zo gemakkelijk! De blauwe bolletjes zijn punten waar wij vaker zijn geweest en waar we ook kunnen afspreken.

Bekijk onze bekende evenementenlocaties

We kunnen ook op de blauwe stippen op de landkaart afspreken! Dit zijn evenementenlocaties waar wij vaker onze activiteiten uitvoeren en die zeer geschikt zijn! 

Groepsactiviteiten Scholen

Missie & visie

Bedrijfsuitjes op locatie

Sportproductions is een evenementenbureau dat is opgericht in 2013 door Sander Siemes. Bij Sportproductions geloven we dat een groepsuitje niet alleen leuk en vermakelijk moet zijn, maar ook een belangrijke rol kan spelen in het opbouwen van teamwork en het versterken van relaties.  Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven op het gebied van groepsuitjes van Nederland. Sportproductions richt zich voornamelijk op bedrijven, scholen en vakantieparken. We staan bekend om onze programma’s gericht op groepen van 70 plus personen.

De visie van Sportproductions is om de marktleider te blijven in het organiseren van uitjes, waarbij mensen werken die met plezier samenwerken om jullie groepen een onvergetelijke dag te bezorgen.