Teambuilding op locatie
Slide

Expeditie Robinson

Durf jij onze proeven aan?

Europarcs Summertour

Expeditie Robinson | Incl. begeleiding | Op locatie

Strijd tegen elkaar tijdens verschillende expeditie proeven en kroon je team als echte robinson. Durf jij alles op te eten tijdens de eetproef of kan jij vuur maken met een vuurstick? Bewijs het tijdens dit vernieuwende programma! Denk strategisch, communiceer duidelijk en probeer zo veel mogelijk uitdagingen zo snel mogelijk te voldoen!

2 uur | โ‚ฌ19,50 per persoon (excl. de reiskosten)

Bekijkย hier de reiskosten.

Ontvang direct alle info op de mail

  Bekijk hier de onderdelen van Expeditie Robinson

  Expeditie Robinson Huren op Locatie
  Expeditie Robinson Huren op Locatie
  Expeditie Robinson Activiteit
  Expeditie Robinson Uitje
  Expeditie Robinson Groepsuitje
  Expeditie Robinson Huren

  Expeditie Robinson | Vanaf 50 personen

  In deze workshop draait alles om samenwerken, strategisch denken en slimheid! In een aantal uitdagende proeven dien je met je team een probleem op te lossen of de opdracht beter te doen. Denk aan de traditionele eetproef, de hangproef, de balansproef, de mikproef, de puzzelproef en de vuurproef! Een perfect spel om elkaar beter te leren kennen en fanatisme naar boven te halen bij alle deelnemers!

  Expeditie robinson teamuitje huren

  Veelgestelde vragen Expeditie Robinson

  Hoeveel bedragen de reiskosten?
  Dat is afhankelijk van je locatie natuurlijk. Vraag een offerte op en wij sturen je alle informatie toe.

  Zijn de Expeditie Robinson spellen corona-proof?
  Ja, dat kan! Wij hebben enkele onderdelen uit de proeven gehaald en alleen onderdelen waarbij 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden, zodat je altijd voldoende afstand kan houden.

  Is Expeditie Robinson voor iedereen een geschikte activiteit?
  De minimale leeftijd is 6 jaar. Afhankelijk van de groepsgrootte, leeftijd en doelgroep selecteren wij geschikte spellen, zodat iedereen mee kan doen. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden.

  Uit hoeveel spellen bestaat Expeditie Robinson?
  Afhankelijk van de groepsgrootte hebben we 6 of 10 proeven voor jullie. Het programma duurt ongeveer 2 uur.

  Hoe ziet het programma eruit bij Expeditie Robinson?
  Met je team draai je iedereen door en kom je de tegenstanders per spel tegen. Onze instructeur zal jullie begeleiden gedurende de spellen. Ieder spel wordt ondersteund door een leskaart, die jullie per spel onderweg helpt!

  Met hoeveel teams spelen we Expeditie Robinson?
  Minimaal speel je met 2 teams tegen elkaar en maximaal met 10 teams kun je tegelijkertijd tegen elkaar strijden. Dat maakt deze teambuildingsactiviteiten ook zeer geschikt voor grote groepen.

  Kan Expeditie Robinson zowel binnen als buiten worden gespeeld?
  Nee Expeditie Robinson kan alleen buiten gespeeld worden! Wij kunnen naar jullie outdoor locatie komen. Hierbij is het wel van belang dat er een stroompunt aanwezig is. Het speelveld dient minimaal 20 bij 25 meter zijn.

  Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
  Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.