Slide
Familiedag op locatie

OP JULLIE LOCATIE
Overal in NL

OP ONZE LOCATIE
Indoor & Outdoor

MET OF ZONDER BEGELEIDING MOGELIJK

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie

Familiedag

Familiedag op locatie
Groepsuitje op locatie
Tarieven Groepsuitje

Al vanaf € 16,50 p.p.

poppetje goed

Min. 12 personen

Groepsuitje op locatie

1,5 uur per activiteit

Groepsactiviteit op locatie

Leuke familiedag organiseren

De inhoud van een familiedag dient altijd uniek te zijn. Daarnaast is het best lastig om voor alle leeftijden, niveau`s en interesses een leuke dag te organiseren. Wij helpen je hierbij. Wij hebben meerdere workshops of groepsactiviteiten die door iedereen uitgevoerd kunnen worden en waarbij er voor iedereen wat wils te doen is.

Teamgames Huren op locatie
Sportdag overal op locatie

Familiedag overal op locatie bij jullie of bij ons

Onze groepsuitjes zijn zeer verrassend en uniek. Tevens zijn ze overal op locatie uit te voeren, dus ook bij familieleden in de tuin of een familieweekend bij een groepsaccommodatie. Een familiedag om nooit te vergeten, waarbij iedereen samen moet werken en de saamhorigheid gestimuleerd word. Bekijk onze activiteiten eens!

Leuke en originele ideeën voor een familiedag

Met de tips en ideeën op deze website kun je een originele familiedag voor jong en oud organiseren. Actief, fysiek, mentaal of een combinatie daarvan, creatief of sportief. Iedereen is ontspannen en toch is er stiekem hard gewerkt aan een gezellige familieband en worden er herinneringen gemaakt.

Lasergamen in het bos

Familiedag op jullie locatie

Overal in Nederland bij u in de buurt!

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om activiteiten van ons op uit te voeren. Een belangrijke voorwaarde voor een eigen speellocatie is dat de ondergrond van zand of gras is en dat het objectvrij is. Een aantal van onze activiteiten hebben ook elektriciteit nodig, dit zul je dan te horen krijgen.

Indien jezelf geen speellocatie hebt, kunnen wij een geschikte locatie in jullie buurt organiseren. Dit kan een outdoorterrein zijn, waarbij wij een generator meenemen, of een indoorlocatie zoals een sportzaal of sporthal. Voor beide opties vragen wij een kleine meerprijs om te kunnen verzien in de huur van een indoorlocatie of generator. Vraag naar de mogelijkheden en kijk bij `Speellocaties` in het menu voor onze partners.

Familiedag op onze locatie

Bij onze partners overal in Nederland!

Indien jezelf geen speellocatie hebt, kunnen wij een geschikte locatie in jullie buurt organiseren voor jullie groepsuitje. Dit kan een outdoorterrein zijn, waarbij wij een generator meenemen. Zo kunnen we onze activiteiten uitvoeren op openbare ruimtes, zoals een park, sportveldje, trapveldje, grasveld of op het strand. Tevens is het mogelijk dat wij een indoorlocatie zoals een sportzaal of sporthal huren voor jullie bij onze locatiepartners. Voor beide opties vragen wij een kleine meerprijs om te kunnen verzien in de huur van een indoorlocatie of generator. Vraag naar de mogelijkheden en kijk bij `Speellocaties` in het menu voor onze partners.

Wij overleggen altijd met u of u de speellocatie geschikt vindt. De meeste outdoorlocaties zijn kosteloos (grasvelden, trapveldjes en stranden). Indoor dient er vaak een meerprijs betaald te worden.

 • Enthousiaste en Professionele Begeleider...

  verzorgt jullie evenement!

 • Oefeningen gericht op de samenwerken...

  voor een echte teamprestatie!

 • Afsluitend Etentje of Borrel mogelijk...

  Dient vooraf gereserveerd te worden!

 • Overal op locatie...

  Familiedag thuis of bij de groepsaccommodatie!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?