snelheidsmeter huren op locatie
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 12 personen
Min. 8 jaar oud

1 - 2 uur
Met begeleiding

€14,50 per kind
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie
FIFA Skill Games huren
Tarieven Groepsuitje

€ 14,50 p.p.
Excl. reiskosten

Groepsuitje op locatie

1 – 2 uur
Met begeleiding

poppetje goed

Min. 12 kinderen
Min. 6 jaar oud

FIFA Skill Games, Uniek kinderfeestje op locatie

Nieuw en Origineel Voetbal Kinderfeestje

Ben je op zoek naar een leuk en actief kinderfeestje, en wil je een keer iets anders? FIFA Skill games is het nieuwste kinderfeestje! Schiet jij net zo hard als Cristiano Ronaldo of is jouw dribbel net zo goed als Lionel Messi? Dat gaan we testen! Dit uitje is een actief voetbalkinderfeestje voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Dit leuke programma van zes unieke voetbalactiviteiten is gebaseerd op de razend populaire game FIFA 20 Ultimate Team. Dit kinderfeestje is overal op locatie te spelen.

Kinderfeestje met Fifa Skill Games

Gedurende 1,5 uur spelen de kinderen onder professionele begeleiding van onze instructeur verschillende voetbalspelletjes om de vaardigheden op het gebied van snelheid, dribbelen, schieten, verdedigen, passen en fysiek te testen.

Groepsactiviteit op locatie

Op elk onderdeel kunnen de kinderen een bepaalde score halen, zodat ze allemaal na afloop naar huis gaan met een gepersonaliseerd kaartje (FIFA 20 ultimate edition) inclusief foto!

FIFA Skill Games op uw locatie!

Speel de FIFA Skill games in een park, gymzaal, grasveld, in de tuin of op een voetbalveld. De instructeur komt naar jullie locatie naar keuze en neemt alle benodigde materialen mee. Ook kunnen wij helpen met het organiseren van een geschikte speellocatie in de buurt. Gegarandeerd plezier met de leukste spelletjes die worden gecombineerd met de nieuwste voetbalontwikkelingen!

Goedkoop Kinderfeestje op Locatie

Het gehele kinderfeestje bestaat uit 6 spellen met de volgende eigenschappen: Snelheid, dribbelen, schieten, verdedigen, passen en fysiek. Daag je vriendjes en vriendinnetjes uit en ontdek jouw Fifa Skills!

Offerte opvragen

    Stuur bericht
    Kunnen wij je helpen?
    Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?