Flingo Activiteit huren

Flingo huren, nieuwe groepsactiviteit

De nieuwste uitvinding in de sportwereld is Flingo! Een spel uit Duitsland, waarbij iedere persoon een mini-trampoline tussen de duimen en nek krijgt gespand. Door zelf een opwaartse beweging te maken kun je de bal lanceren en proberen om de bal in het vak van je tegenstander te krijgen! Iedere speler dient zijn eigen vierkant te beschermen, wat wel wat snoekduiken oplevert!

Uniek en lachwekkend spelletje, waar je heel snel beter in wordt en het je tegenstander flink lastig kan maken! Flingo kan op iedere locatie gespeeld worden, op het strand, in een park of in je achtertuin! In totaal hebben wij 12 setjes ter beschikking. Het is aan te raden om dit spel zelf te begeleiden en te spelen met verschillende soorten ballen, zodat je het spel kan aanpassen op het niveau.

Als side event of op een sportdag

Al jaren hebben wij ervaring in het spelen van dit hilarische groepsuitje. Deze activiteit zal binnen of buiten moeten plaatsvinden. Dat kan in een sportzaal, parkje, op het strand of in de tuin. Een perfecte afmeting met activiteit voor kleine groepen van 4 tot maximaal 16 deelnemers voor ongeveer 1,5 uur. Een gymzaal kunt u waarschijnlijk als particulier goedkoop vastleggen bij de gemeente en dat adviseren wij u ook!

Flingo Activiteit huren

Workshop Flingo

  • Hele dag te gebruiken
  • 12 deelnemers tegelijk
  • Zelf op te halen
  • Bezorgt op locatie

€ 95,- per dag

Originele activiteit Flingo

Wat heeft de speellocatie allemaal nodig?

Dit uitdagende spel heeft weinig extra`s nodig. Houd er in ieder geval rekening mee, dat er een opbouwtijd van ongeveer 15 minuten nodig zal zijn, voornamelijk voor het plaatsen van de lijnen. Het spel kan met net gespeeld worden, maar officieel moet een ieder zijn eigens speel vak verdedigen en is er geen net benodigd!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?