Emmeloord

  • Adres:

    Havenstraat 9A

    8304 AG

    Emmeloord

  • Indoor/Outdoor:

    Dit is een indoor kunstgraslocatie inclusief kantine en douche gelegenheid.

Soccer Temple Emmeloord gaat voor kwaliteit. Er zijn twee velden aanwezig en 10 bubbleballen. Beide indoor speedsoccervelden hebben een FIFA gecertificeerd kunstgrasmat.

Er zijn twee ruime kleedkamers aanwezig met douchegelegenheid. Tevens is het mogelijk om na afloop gezellig iets te drinken en te eten in ons sportcafe. Ook beschikt deze locatie over een xScreen, een groot scherm waarop sportwedstrijden te volgen zijn.

Maak een onvergetelijke dag van uw vrijgezellenfeest, personeelsdag, teamuitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje! U kunt ervoor kiezen om een instructeur in te huren die alle materialen klaar zet, het spel begeleidt en alles na afloop van het evenement weer opruimt. Tevens is het mogelijk om zelf op deze locatie de Bubbleballen op te halen.

Mail ons voor de mogelijkheden! Speel onze unieke en vernieuwende sporten overal in Nederland met deelnemers vanaf 6 jaar. Meer informatie over poolball, archery tag, bossaball, bubbelvoetbal, tchoukbal, kinbal en voetbaldarten kunt u vinden op onze website.

Informatie

Deze locatie is een afhaallocatie van Bubbleballen. In totaal zijn er 10 bubbleballen af te nemen. Tevens zijn er horeca arrangementen mogelijk in samenwerking met deze locatie en is het mogelijk om speedsoccer te combineren met Bubbleball.

Een compleet arrangement boekt je al vanaf € 19,50 per pesoon.

SPEEDSOCCER - BUBBEL VOETBAL - ARCHERY TAG - FOOTDARTS