Leuke uitjes in Abcoude?

Ben je op zoek naar een leuke activiteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Abcoude? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Leuke binnen activiteiten doen in Abcoude?

Wij helpen u graag. U kunt u de activiteiten indoor of outdoor spelen bij één van onze locatiepartners. Een indoorlocatie waar we vaker gebruik van maken is de Kees Bon Zaal. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een andere sportzaal te kiezen of zelf te organiseren.

Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw binnen of buitenlocatie toe!

Bubbelbal

Bubbelbal Groepsuitje

Origineel stadsspel in Abcoude doen?

Dat kan! Sportproductions biedt unieke en actieve stadsspellen aan, waarbij je de highlights van deze stad ziet. Abcoude staat bekend om een aantal zeer gezellige restaurantjes en de verschillende Fort`s die er te bezichtigen zijn. Daarnaast kun je langs de Hoge Dijk een rustige wandeling maken. Ga hiervoor naar onze actieve citygames.

Maak een onvergetelijke dag van uw vrijgezellenfeest, personeelsdag, teamuitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje! U kunt ervoor kiezen om een instructeur in te huren die alle materialen klaar zet, het spel begeleidt en alles na afloop van het evenement weer opruimt. U kunt kiezen voor de breng- en haalservice, waarbij wij de materialen afleveren op uw gewenste locatie en na het evenement ook weer afhalen. Tot slot, kunt u ervoor kiezen om de materialen zelf op te halen en terug te brengen of op één van onze afhaallocaties. Mail ons voor de mogelijkheden! Speel onze unieke en vernieuwende sporten overal in Nederland met deelnemers vanaf 6 jaar.

BOEK HIER EEN UNIEKE, SPORTIEVE GROEPSACTIVITEIT IN ABCOUDE!

Archery Tag

Leuke activiteit Vrijgezellenfeest

Footdarts

Bedrijfsuitje Activiteit Origineel

Citygame

Peking Express Stadsspel