Origineel uitje op locatie in Alkmaar?

Ben je op zoek naar een leuke activiteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Alkmaar? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend! Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren.

Groepsactiviteit op locatie

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Leuke binnen activiteiten doen in Alkmaar?

Wij helpen u graag. U kunt u de activiteiten indoor of outdoor spelen bij één van onze locatiepartners. Buiten kan dit bijvoorbeeld dichtbij huisje Veldzicht op een mooi grasveld en bij de groep accommodatie. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij vaak gebruik van gymzaal Beethovensingel in Alkmaar. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw binnen of buitenlocatie toe!

Groepsactiviteit op locatie

Origineel stadsspel in Alkmaar doen?

Dat kan! Sportproductions biedt unieke en actieve stadsspellen aan, waarbij je de highlights van deze stad ziet. Ga hiervoor naar onze actieve citygames. Loop door de mooie binnenstad, door het grote winkelcentrum met alle herinneringen aan de tweede wereldoorlog en over de Rijnkade.

Tijdens onze groepsactiviteiten zult u deze indrukwekkende elementen van de stad ontdekken. Verken deze stad op een leuke manier met activiteiten in het centrum en ontdek de highlights. Door middel van opdrachten of activiteiten zie je ze allemaal. Buiten de stad is het mogelijk om in een parkje een sportieve activiteit onder begeleiding te doen van een professionele instructeur.

Overnachten met een groep?

Wij adviseren te overnachten bij Huisje Veldzicht in Winkel (dichtbij Alkmaar). Onze activiteiten kunnen ook bij deze groepsaccommodatie plaatsvinden.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?