Leuke activiteit in Almelo

Ben je op zoek naar een gezellige groepsactiviteit of een origineel uitje voor een groep in Almelo? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbelbal Groepsuitje

Archery Tag

Leuke activiteit Vrijgezellenfeest

Footdarts

Bedrijfsuitje Activiteit Origineel

Urban Footgolf

Familiedag Leuke activiteit

Stadsspel

City Express Stadsspel

Apenkooi

Apenkooi Huren - Sportproductions

Op zoek naar een groepsactiviteit in Almelo?

In Almelo komen wij regelmatig bij sporthal Schelfhorst. In deze moderne stad vind je deze locatie aan de Stins 2. Het is mogelijk om zelf deze zaal vast te leggen of dat wij dit voor je doen. Waarschijnlijk kun je dit particulier goedkoper aangezien wij een commercieel tarief betalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Je kunt ook outdoor onze activiteiten met een groep spelen. Hiervoor gebruiken wij vaak het park aan de Ootmarsumsestraat.

Actief stadsspel Almelo?

Dat kan! Sportproductions biedt unieke en actieve stadsspellen aan, waarbij je de highlights van deze stad ziet. Ga hiervoor naar onze actieve citygames. Met onze actieve uitjes in het centrum van deze moderne stad loop je langs alle bezienswaardigheden die het te bieden heeft. De stad staat bekend om zijn gezellige terrassen en restaurantjes met een grote winkelstraten, waar het altijd druk en levendig is.

Daarnaast zie je Gravenallee Huis, Molen de Hoop en het stadsmuseum. Onze ervaren begeleiders helpen u op weg, om jullie vervolgens in groepen tegen elkaar te laten strijden in leuke citygames. Vraag voor meer informatie telefonisch of per mail naar deze opties.

Na afloop een hapje eten bij Restaurant George

Groepsuitje met afsluitend eten

BOEK HIER EEN UNIEKE, SPORTIEVE GROEPSACTIVITEIT IN ALMELO!