Leuke activiteit in Almelo

Ben je op zoek naar een gezellige groepsactiviteit of een origineel uitje voor een groep in Almelo? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Old Skool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Op zoek naar een indoor of outdoor groepsactiviteit in Almelo?

In Almelo komen wij regelmatig bij sporthal Schelfhorst. In deze moderne stad vind je deze locatie aan de Stins 2. Het is mogelijk om zelf deze zaal vast te leggen of dat wij dit voor je doen. Waarschijnlijk kun je dit particulier goedkoper aangezien wij een commercieel tarief betalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Je kunt ook outdoor onze activiteiten met een groep spelen. Hiervoor gebruiken wij vaak het park aan de Ootmarsumsestraat.

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Actief stadsspel Almelo?

Dat kan! Sportproductions biedt unieke en actieve stadsspellen aan, waarbij je de highlights van deze stad ziet. Ga hiervoor naar onze actieve citygames. Met onze actieve uitjes in het centrum van deze moderne stad loop je langs alle bezienswaardigheden die het te bieden heeft. De stad staat bekend om zijn gezellige terrassen en restaurantjes met een grote winkelstraten, waar het altijd druk en levendig is.

Daarnaast zie je Gravenallee Huis, Molen de Hoop en het stadsmuseum. Onze ervaren begeleiders helpen u op weg, om jullie vervolgens in groepen tegen elkaar te laten strijden in leuke citygames. Vraag voor meer informatie telefonisch of per mail naar deze opties.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?