Origineel groepsuitje Amsterdam?

Ben je op zoek naar een leuk uitje met een groep in Amsterdam? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes , uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Leuke binnen en buiten activiteiten doen in Amsterdam?

De hoofdstad van Nederland ontzettende veel leuke groepsactiviteiten voor in de stad, in een park of in een sportzaal. Wij zijn heel flexibel, want wij bieden alle drie de mogelijkheden aan! Wil je liever buiten met een groep onze leuke activiteiten uitvoeren? In deze stad kun je ons vaak tegenkomen in een park dichtbij de Krijn Taconiskade 124. Natuurlijk kunnen al onze activiteiten in een andere park indien gewenst. Bij slecht weer bieden wij onze diensten graag aan in Sporthallen Zuid.

Bekijk al onze actieve stadsspellen en actieve workshops, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Footgolf, Apenkooi of Footdarts op uw gewenste locatie. Wij komen naar u toe!

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd.

Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw binnen of buitenlocatie toe!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Origineel citygame in Amsterdam doen?

Ook om Amsterdam op een ludieke manier te ontdekken ben je bij ons aan het goede adres. Met onze stadsspellen kom je langs alle highlights van de hoofdstad en dat zijn er nog al wat! Van de wijk De Jordaan, naar het Museumplein, tot het Anne Frank Huis en de Wallen. Langs alle bezienswaardigheden kun je wandelen met een groep tijdens de activiteiten. Het is wel moeilijker om in deze stad in een park activiteiten uit te voeren, aangezien het park bij een klein zonnetje al volledig vol zal liggen met toeristen.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?