Origineel groepsuitje Amsterdam?

 

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Amsterdam? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, uitdagende familiedagen, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Amsterdam

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
Teambuilding op Locatie
Lasergamen in het bos
Oldskool Gymles op Locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Apenkooi op locatie
Zeskamp huren op locatie
Voetgolf spelen overal op locatie

Leuke binnen en buiten activiteiten doen in Amsterdam?

De hoofdstad van Nederland ontzettende veel leuke groepsactiviteiten voor in de stad, in een park of in een sportzaal. Wij zijn heel flexibel, want wij bieden alle drie de mogelijkheden aan! Wil je liever buiten met een groep onze leuke activiteiten uitvoeren? In deze stad kun je ons vaak tegenkomen in een park dichtbij de Krijn Taconiskade 124. Natuurlijk kunnen al onze activiteiten in een andere park indien gewenst. Bij slecht weer bieden wij onze diensten graag aan in Sporthallen Zuid.

Bekijk al onze actieve stadsspellen en actieve workshops, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Footgolf, Apenkooi of Footdarts op uw gewenste locatie. Wij komen naar u toe!

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd.

Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag naar uw binnen of buitenlocatie toe!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Origineel citygame in Amsterdam doen?

Ook om Amsterdam op een ludieke manier te ontdekken ben je bij ons aan het goede adres. Met onze stadsspellen kom je langs alle highlights van de hoofdstad en dat zijn er nog al wat! Van de wijk De Jordaan, naar het Museumplein, tot het Anne Frank Huis en de Wallen. Langs alle bezienswaardigheden kun je wandelen met een groep tijdens de activiteiten. Het is wel moeilijker om in deze stad in een park activiteiten uit te voeren, aangezien het park bij een klein zonnetje al volledig vol zal liggen met toeristen.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?