Apeldoorn leuk teamuitje?

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Apeldoorn? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, uitdagende familiedagen, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Apeldoorn

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
Lasergamen in het bos
Apenkooi op locatie
Zeskamp huren op locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Teambuilding op Locatie
Oldskool Gymles op Locatie
Voetgolf spelen overal op locatie

Uitjes binnen in Apeldoorn?

In Apeldoorn is altijd veel te zien en te doen! Wij werken samen met een aantal locatiepartners en cafes in de stad van de Apenheul. Het is dus mogelijk dat wij een binnenlocatie organiseren waar onze activiteiten te spelen zijn. Veelal richten wij ons op sportcomplex Mheenpark, een grote fijne sportzaal waar er een sportcafe aanwezig is.

Hier kun je onze activeiten spelen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Alle onze groepsuitjes zijn actief en vernieuwend. Indien het mogelijk is qua weer, gaan we lekker naar buiten. Onze favoriete buitenlocatie is bij de groepsaccommodatie Het Woldhuis, waar er een groot grasveld en bosgebied aanwezig is.

Onze actieve stadsspellen en actieve workshops zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld de Oldskool Gymles, Bubbleball, Archery Attack of Teamgames op onze locaties. Wij helpen u graag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Citygame in Apeldoorn doen?

Apeldoorn heeft een knus en gezellig centrum rondom de kerk, waarbij er leuke restaurantjes, terrasjes en winkels te vinden zijn. Tevens staat deze stad bekend om de Apenheul, Paleis het Loo, Park Berg en Bos en attractiepark Julianatoren. Deze leuke activiteiten zijn een mooie afwisseling met een actief groepsuitje bij ons.  Wij helpen u graag alle mogelijkheden van deze stad te ontdekken door middel van een stadsspel.

Overnachten met een groep in Apeldoorn?

Wij adviseren te overnachten bij het Woldhuis. Een grote groeps accommodatie in de Apeldoornse bossen met overnachtingsmogelijkheden tot 80 personen!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?