Sportief groepsuitje in Berlicum

Ben je op zoek naar een leuke activiteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Berlicum? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend! Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren.

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Bubbleball

Bubbleball Huren

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Teamgames

Teambuilding op Locatie
 • Outdoorlocatie

  Restaurant De Pimpernel

 • Berlicum

  Werstkant 17

 • Faciliteiten

  Geen douches & kleedkamers

 • Speellocatie

  Grasveld

 • Ontvangstpakket

  Koffie/Thee met gebak: €5,- p.p.

 • Drankpakket

  2 consumpties (fris/wijn/bier): €5,- p.p.

 • Uiteten pakket:

  Keuze uit 10 pannenkoeken: €9,25 p.p.

 • Kinderpakket:

  Onbeperkt ranja & kleine pannenkoek: €6,- p.p.

Een prachtig pannenkoekenhuis in Berlicum gelegen midden in de bossen van Brabant onder de rook van den Bosch. Het startpunt van al uw activiteiten, maar ook wandelingen en fietstochten. Om uw dagte uit te beginnen en/of af te sluiten is Pannekoekenhuys De Pimpernel bij uitstek de uitvalbasis.

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Outdoor Groepsuitje in Berlicum doen?

In Berlicum zijn er ontzettend veel mogelijkheden om ook outdoor of indoor verschillende leuke groepsactiviteiten uit te voeren. In deze stad maken wij veel gebruik van verschillende sporthallen, maar natuurlijk kun je ook zelf een sportzaal huren. De sportzalen hebben veelal sportcafes erbij, zodat je achteraf een biertje of wijntje kunt drinken in de derde helft. Vele vrijgezellenfeesten, teamuitjes en bedrijfsuitjes zijn jullie al voorgegaan.

Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op bij een samenwerkingspartners, namelijk Pannekoekenhuis  De Pimpernel. Indien je de activiteiten buiten wilt laten plaatsvinden kan dat natuurlijk ook.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?