Leuk groepsuitje Breda?

Ben je op zoek naar een leuk uitje met een groep in Breda? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes & bedrijfsborrel, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Leuke binnen activiteiten doen in Breda?

In Breda hebben we meerdere samenwerkingen met sportzalen waar wij regelmatig verschillende groepen begeleiden. Onze favoriete locatie is een gymzaal van Optisport. Naast dat het een praktische sportzaal is, bezit het ook een restaurant en een zwembad. Je kunt hier dus de hele dag jezelf vermaken en ook lekker ontspannen na een actief groepsuitje bij Sportproductions. Met een zonnetje aan de hemel zul je ons tegenkomen in stadspark Valkenberg. Wij nemen alle materialen mee en zorgen dat je midden in de stad lekker buiten met je vrienden, collega`s of familie sportieve activiteiten kan uitvoeren. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Bekijk al onze actieve stadsspellen en actieve workshops, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Footgolf, Apenkooi of Footdarts op uw gewenste locatie. Wij komen naar u toe!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Stadsspel Breda boeken?

Breda staat bekend om de vele grote groepen die daar een weekend komen vertoeven. Vrijgezellenfeesten en teamuitjes gaan regelmatig naar deze levendige stad in Noord Brabant. Wij verzorgen originele stadsspellen, waar je langs alle bezienswaardigheden komt. Met verschillende opdrachten die je met je groep moet uitvoeren kom je over de Grote Markt en langs de Grote Onze Lieve Vrouwekerk. Neem tussendoor een koffie of drankje op de Ginnekenmarkt, voordat je verder gaat met het spel. Laat ons je adviseren!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?