In Den Haag groepsuitje doen?

Zoeken jullie een actief en origineel groepsuitje in Den Haag? Dan helpen wij jullie graag! Wij bieden verschillende workshops en activiteiten aan voor groepen, bijvoorbeeld voor  vrijgezellenfeesten (mannen of vrouwen), actieve teamuitjes tot 30 personen of voor actieve kinderfeestjes. Daarnaast zijn we sterk in het organiseren van originele bedrijfsuitjes bedrijfsborrels, uitdagende familiedag, spannende citygames en hilarische energizers tussen de vergaderingen door. Onze activiteiten zijn voor alle leeftijden en zijn altijd vernieuwend, verrassend en uniek! Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Indoor Groepsuitjes Den Haag?

In Den Haag werken we samen met verschillende indoor ruimtes, waar u ons vaak kunt vinden. U kunt ervoor kiezen dat wij een ruimte voor jullie organiseren, maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Onze favoriete sporthal in deze stad is de sporthal van de HALO, gelegen aan de Meester P. Droogleever Fortuynweg 22. Ook sporthal Ockenburgh aan de Wijndaelerduin 27 is een groot en fijn complex.

Eerlijkheidshalve dient gezegd te worden dat onze groepsactiviteiten vaker aan het strand worden gespeeld. Het strand is zeer geschikt voor onze workshops en daarnaast kun je lekker uitwaaien op het terras. Paviljoen Birds is een zeer bekende van ons met een groot stuk zand ervoor en een heerlijke menukaart.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Onze actieve stadsspellen en actieve workshops zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Urban Footgolf en Flingo. Wij helpen u graag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Citygame centrum Den Haag

Het centrum van Den Haag heeft gezellige terrasjes, maar vooral heel veel bezienswaardigheden. Er is geen stad waar je meer kan doen dan in de hoofdstad van de politiek. Tijdens onze stadsspellen kom je langs het Mauritshuis, Madurodam, het winkelcentrum en het Binnenhof. Deze grote stad heeft heel veel te bieden en dus ook een perfecte stad voor onze stadsspellen! Onze stadsspelen zijn mobiel op ieder gewenste locatie te spelen. Met opdrachten ontdek je bovengenoemde highlights. Tussendoor is er voldoende tijd om ook een drankje of hapje te nuttigen, maar je strijd altijd tegen andere teams. Ook kent deze stad gezellige terrasjes!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?