In Den Haag groepsuitje doen?

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Den Haag? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, uitdagende familiedagen, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Den Haag

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
Lasergamen in het bos
Apenkooi op locatie
Oldskool Gymles op Locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Teambuilding op Locatie
Voetgolf spelen overal op locatie
Zeskamp huren op locatie

Indoor Groepsuitjes Den Haag?

In Den Haag werken we samen met verschillende indoor ruimtes, waar u ons vaak kunt vinden. U kunt ervoor kiezen dat wij een ruimte voor jullie organiseren, maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Onze favoriete sporthal in deze stad is de sporthal van de HALO, gelegen aan de Meester P. Droogleever Fortuynweg 22. Ook sporthal Ockenburgh aan de Wijndaelerduin 27 is een groot en fijn complex.

Eerlijkheidshalve dient gezegd te worden dat onze groepsactiviteiten vaker aan het strand worden gespeeld. Het strand is zeer geschikt voor onze workshops en daarnaast kun je lekker uitwaaien op het terras. Paviljoen Birds is een zeer bekende van ons met een groot stuk zand ervoor en een heerlijke menukaart.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Onze actieve stadsspellen en actieve workshops zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Urban Footgolf en Flingo. Wij helpen u graag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Citygame centrum Den Haag

Het centrum van Den Haag heeft gezellige terrasjes, maar vooral heel veel bezienswaardigheden. Er is geen stad waar je meer kan doen dan in de hoofdstad van de politiek. Tijdens onze stadsspellen kom je langs het Mauritshuis, Madurodam, het winkelcentrum en het Binnenhof. Deze grote stad heeft heel veel te bieden en dus ook een perfecte stad voor onze stadsspellen! Onze stadsspelen zijn mobiel op ieder gewenste locatie te spelen. Met opdrachten ontdek je bovengenoemde highlights. Tussendoor is er voldoende tijd om ook een drankje of hapje te nuttigen, maar je strijd altijd tegen andere teams. Ook kent deze stad gezellige terrasjes!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?