activiteiten locatie Den Bosch Groepsuitjes Zonnewende

De locatie

Een mooi buitenterrein midden in de bossen. De locatie beschikt over horeca faciliteiten, kleedkamers, meerdere sportvelden en grote stukken bosgebied. Er zijn meerdere terrassen en vergaderruimtes beschikbaar.

Een hapje en drankje

Neem na je activiteiten plaats op het Chill & Grill plein voor de lunch, barbecue of patatjes. Bij goed weer kan de barbecue aan op het Chill & Grill plein! Eten en drinken dient wel vooraf besteld te worden bij het reserveren.

Activiteiten

Op onze locatie bieden wij vele activiteiten aan. Het is mogelijk om een losse activiteit te boeken of een volledig dagprogramma af te nemen. Klik hier voor een dagvullend programma en hier voor losse activiteiten.

Beschikbare activiteiten in Den Bosch

Klik op een activiteit voor meer informatie of om te boeken!

bubbelbal huren op locatie
Outdoor Lasergamen Huren
Hot Shots Paintball
Voetdarts op Locatie Huren
Zeskamp huren op locatie
Voetgolf spelen overal op locatie
Teambuilding op Locatie
3D Twister Huren
Archery Tag op locatie huren

Groepsaccommodatie Zonnewende

Houd je activiteit op onze locatie vlak bij Den Bosch en beleef een onvergetelijke dag. De accommodatie beschikt over perfect terrein voor elke activiteit die we aanbieden. Lasergamen in het bosgebied, bubbleballen op het grasveld of voetgolfen door de bossen of een van de andere activiteiten. Daarbij bieden we de mogelijkheid om met jouw groep een hapje te eten bij ons op locatie en hebben we zelfs slaapplekken tot 260 man! Dus ook jullie vrienden-, familie-, sport- of schooluitje kan bij ons plaatsvinden.

Voor grote groepen een dag vullend programma! 

Op onze outdoorlocatie bij Zonnewende maken wij op maat gemaakte dagprogramma`s voor groepen vanaf 70 personen. Deze programma`s richten wij altijd op een thema, zoals bijvoorbeeld samenwerken, teambuilding, kennismaking of gewoon voor de plezier beleving. Onze enthousiaste begeleiders zullen jullie gedurende deze dag begeleiden!

Hier kun je een aanvraag indienen voor een dag vullend programma.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?