Leuk groepsuitje in Den Bosch?

Ben je op zoek naar een origineel groepsuitje in Den Bosch? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes & bedrijfsborrel, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren.
Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Indoor activiteiten in Den Bosch?

In Den Bosch of ook wel Hertogenbosch genoemd kun je verschillende ludieke groepsactiviteiten bij ons boeken. Deze activiteiten kunnen binnen en buiten gespeeld worden. In deze stad zijn wij veelal te vinden bij sportzaal De Maaspoort, waar ze meerdere zalen met verschillende afmetingen tot hun beschikking hebben. Natuurlijk kun je ook zelf een gymzaal organiseren.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Voor buitenactiviteiten met een groep kun je terecht in het Zuiderpark. Hier komen wij regelmatig en wij nemen alle materialen mee voor een geslaagd vrijgezellenfeest of Kinderfeestje! Wij komen naar u toe!

Leuk stadsspel doen in Den Bosch?

Wij helpen je graag! Sportproductions biedt unieke citygames aan, waardoor je tijdens leuke opdrachten de gehele stad krijgt te zien en er gelijk aan teambuilding gedaan word. Je komt natuurlijk langs het Sint-Janskathedraal, De Bossche Markt en langs de gezellige kroegen en cafeetjes die allemaal in een lange straat bij elkaar te bezoeken zijn. Natuurlijk heb je tijdens de groepsactiviteiten ook de tijd om een koffie of borrel te drinken. Vraag naar de mogelijkheden. Ga hiervoor naar onze actieve citygames.

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

BOEK HIER EEN UNIEKE, SPORTIEVE GROEPSACTIVITEIT IN DEN BOSCH!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?