Doetinchem origineel teamuitje?

 

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Doetinchem? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, uitdagende familiedagen, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Doetinchem

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
Lasergamen in het bos
Apenkooi op locatie
Oldskool Gymles op Locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Teambuilding op Locatie
Voetgolf spelen overal op locatie
Zeskamp huren op locatie
Groepsactiviteit op locatie

Speellocatie met overnachting?

Net buiten Doetichem zijn onze locatiepartners de Ganderhoeve en de Paasberg te vinden. Onze spellen bij je eigen groepsaccommodatie, beter kun je het niet vinden!

Indoor uitjes in Doetinchem?

In Doetinchem werken wij samen met een aantal locatiepartners en groepsaccommodaties. Het is dus mogelijk dat wij een binnenlocatie organiseren waar onze activiteiten te spelen zijn. Veelal richten wij ons op sporthal De Bongerd, een grote fijne sportzaal waar er een sportcafe aanwezig is.

Je kunt hier dus de hele dag jezelf vermaken en ook lekker ontspannen na een actief groepsuitje bij Sportproductions. Met een zonnetje erbij is het daar ook eenvoudig om naar buiten te gaan. Veelal spelen wij onze sportactiviteiten dan bij Villa Ruimzicht in de buurt, in het parkje aan de Kruisbergseweg 5. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Klik op de volgende links om onze actieve stadsspellen en actieve workshops te bekijken, zoals bijvoorbeeld de Oldskool Gymles, Bubbleball, Archery Attack of Teamgames op onze locaties. Wij helpen u graag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Stadsspel in Doetinchem doen?

Doetinchem heeft een knus en gezellig centrum rondom de kerk, waarbij er leuke restaurantjes, terrasjes en winkels te vinden zijn. Wij helpen u graag alle mogelijkheden van deze stad te ontdekken door middel van een stadsspel. Op een ludieke wijze leer je alle ins-and-out`s van deze stad in de Achterhoek kennen. Laat je verrassen!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?