Doetinchem origineel teamuitje?

Ben je op zoek naar een actief groepsuitje in Doetinchem? Dan helpen wij je graag! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbelbal Groepsuitje

Archery Tag

Archery Tag op je sportdag

Stadsspel

Peking Express Stadsspel

Apenkooi

Apenkooi Huren - Sportproductions

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren Groepsuitje

Footdarts

Bedrijfsuitje Activiteit Origineel

3D Twister

3D Twister - Sportproductions

Biljartvoetbal

Biljartvoetbal Club Brugge

Urban Footgolf

Familiedag Leuke activiteit

Indoor uitjes in Doetinchem?

In Doetinchem werken wij samen met een aantal locatiepartners en groepsaccommodaties. Het is dus mogelijk dat wij een binnenlocatie organiseren waar onze activiteiten te spelen zijn. Veelal richten wij ons op sporthal De Bongerd, een grote fijne sportzaal waar er een sportcafe aanwezig is.

Je kunt hier dus de hele dag jezelf vermaken en ook lekker ontspannen na een actief groepsuitje bij Sportproductions. Met een zonnetje erbij is het daar ook eenvoudig om naar buiten te gaan. Veelal spelen wij onze sportactiviteiten dan bij Villa Ruimzicht in de buurt, in het parkje aan de Kruisbergseweg 5. Vraag naar de mogelijkheden.

Klik op de volgende links om onze actieve stadsspellen en actieve workshops te bekijken, zoals bijvoorbeeld de Oldskool Gymles, Bubbleball, Archery Attack of Teamgames op onze locaties. Wij helpen u graag!

Stadsspel in Doetinchem doen?

Doetinchem heeft een knus en gezellig centrum rondom de kerk, waarbij er leuke restaurantjes, terrasjes en winkels te vinden zijn. Wij helpen u graag alle mogelijkheden van deze stad te ontdekken door middel van een stadsspel. Op een ludieke wijze leer je alle ins-and-out`s van deze stad in de Achterhoek kennen. Laat je verrassen!

Na afloop een hapje eten bij Villa Ruimzicht

Groepsuitje met afsluitend eten

BOEK HIER EEN UNIEKE, SPORTIEVE GROEPSACTIVITEIT IN DOETINCHEM!