Sportieve groepsactiviteit in Ede

Ben je op zoek naar een leuke activiteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Ede? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend! Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren.

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Bubbleball

Bubbleball Huren

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie
 • Outdoorlocatie

  Restaurant De Langenberg

 • Ede

  Arnhemseweg 120

 • Faciliteiten

  Geen douches & kleedkamers

 • Speellocatie

  Grasveld

 • Ontvangstpakket

  Koffie/Thee met gebak: €5,- p.p.

 • Drankpakket

  2 consumpties (fris/wijn/bier): €5,- p.p.

 • Uiteten pakket:

  Keuze uit 10 pannenkoeken: €9,25 p.p.

 • Kinderpakket:

  Onbeperkt ranja & kleine pannenkoek: €6,- p.p.

Outdoor Groepsuitje in Ede doen?

In Ede zijn er ontzettend veel mogelijkheden om ook outdoor of indoor verschillende leuke groepsactiviteiten uit te voeren. In deze stad maken wij veel gebruik van verschillende sporthallen, maar natuurlijk kun je ook zelf een sportzaal huren. De sportzalen hebben veelal sportcafes erbij, zodat je achteraf een biertje of wijntje kunt drinken in de derde helft. Vele vrijgezellenfeesten, teamuitjes en bedrijfsuitjes zijn jullie al voorgegaan.

Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op bij een samenwerkingspartners, namelijk Pannekoekenhuis  Langenberg. Indien je de activiteiten buiten wilt laten plaatsvinden kan dat natuurlijk ook.

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Een prachtig pannenkoekenhuis, gelegen aan de N224, de oude Rijksweg van Ede naar Arnhem is al jaren bekend. In de omgeving van De Langenberg ligt ongeveer 200 meter aan natuurgebied, waardoor onze activiteiten hier te spelen zijn. U kunt uw auto parkeren op het eigen terrein.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?