Ben je op zoek naar een leuke en originele groepsactiviteit bij jou in de buurt? Wij komen naar jullie toe! Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en kunnen wij opbouwen bij jullie trapveldje, parkje of speeltuin in de buurt. Ook kunnen wij winkels, bedrijfshallen en kantoorpanden ombouwen tot bijvoorbeeld een teambuildingsdag of lasergame locatie.  Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn altijd uniek en verrassend!

Bekijk de beschikbare activiteiten op eigen locatie

Klik op een activiteit om een reserveringsaanvraag te kunnen doen!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
E-Step Huren op locatie
Outdoor Lasergamen Huren
Old skool gymles
Apenkooi op locatie
Teambuilding op Locatie
Zeskamp huren op locatie
Voetdarts op Locatie Huren

De volgende activiteiten kun je wel op je eigen locatie doen, alleen bieden we die niet aan met begeleiding (wel bezorgservice):

Biljartvoetbal op Locatie Huren
3D Twister Huren

Leuke binnen of buiten activiteiten doen in jullie omgeving?

Wij helpen u graag. U kunt u de activiteiten indoor of outdoor spelen in uw gewenste stad. Wij nemen contact met indoor of outdoorlocaties of u kunt zelf een locatie organiseren. Wat ons betreft zijn de volgende voorwaarden van belang voor een geschikte speellocatie:

Er dient een objectvrij speelveld van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met een zachte ondergrond van (kunst)gras, zand of sportvloer. Er dient een stroompunt (220V) aanwezig te zijn op het speelveld. Dit kan met haspels (kunnen wij eventueel meenemen).

Er dient een objectvrije valruimte te zijn buiten de afmetingen om zonder scherpe objecten. Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd.

Waar moet ik een speellocatie aanvragen:

Een parkje, speelveldje in de wijk, speeltuin of grasveld in de buurt hoeft u niet te reserveren of bekend te maken bij de gemeente, mits u onder de 40 deelnemers blijft. Anders dient u een melding te maken bij de gemeente.

Indien u een indoorlocatie wilt organiseren kan dit veelal bij de lokale gemeente online op de website. Als particulier kunt u dit vaak zelf goedkoper regelen, dan dat wij dat kunnen, aangezien wij een commercieel tarief betalen. Houd rekening met ongeveer 30 minuten opbouwtijd bij het vastleggen van een sportzaal of sporthal.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?