Leuke uitjes op eigen locatie?

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep op een eigen locatie of om een stad die niet bij onze locatiepartners vermeld staat? Dat kan! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsborrel & bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Teamuitje Club Brugge op onze locatie

Footdarts

Teamuitje Ajax op locatie

Lasergamen

Kinderfeestje overal op locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Apenkooi

Apenkooi op locatie spelen

Teamgames

Teambuilding op Locatie

3D Twister

3D Twister overal op Locatie

Suppen

Suppen groepsactiviteit

Leuke binnen of buiten activiteiten doen in jullie omgeving?

Wij helpen u graag. U kunt u de activiteiten indoor of outdoor spelen in uw gewenste stad. Wij nemen contact met indoor of outdoorlocaties of u kunt zelf een locatie organiseren. Wat ons betreft zijn de volgende voorwaarden van belang voor een geschikte speellocatie:

Er dient een objectvrij speelveld van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met een zachte ondergrond van (kunst)gras, zand of sportvloer. Er dient een stroompunt (220V) aanwezig te zijn op het speelveld. Dit kan met haspels (kunnen wij eventueel meenemen).

Er dient een objectvrije valruimte te zijn buiten de afmetingen om zonder scherpe objecten. Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd.

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Waar moet ik een speellocatie aanvragen:

Een parkje, speelveldje in de wijk, speeltuin of grasveld in de buurt hoeft u niet te reserveren of bekend te maken bij de gemeente, mits u onder de 40 deelnemers blijft. Anders dient u een melding te maken bij de gemeente.

Indien u een indoorlocatie wilt organiseren kan dit veelal bij de lokale gemeente online op de website. Als particulier kunt u dit vaak zelf goedkoper regelen, dan dat wij dat kunnen, aangezien wij een commercieel tarief betalen. Houd rekening met ongeveer 30 minuten opbouwtijd bij het vastleggen van een sportzaal of sporthal.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?