Leuke uitjes in Eindhoven?

Ben je op zoek naar een leuke activiteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Eindhoven? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsborrel & bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Indoor Groepsuitje Eindhoven doen?

In Eindhoven zijn er ontzettend veel mogelijkheden om ook indoor verschillende leuke groepsactiviteiten uit te voeren. In deze stad maken wij veel gebruik van sporthal De Vijfkamp, maar natuurlijk kun je ook zelf een sportzaal huren. De sportzalen hebben veelal sportcafes erbij, zodat je achteraf een biertje of wijntje kunt drinken in de derde helft. Vele vrijgezellenfeesten, teamuitjes en bedrijfsuitjes zijn jullie al voorgegaan.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Indien je de activiteiten buiten wilt laten plaatsvinden kan dat natuurlijk ook. Regelmatig bezoeken wij een mooi parkje dicht in de buurt van het centrum, aan de Antoon Coolenlaan 1. In dit parkje is er ruimte genoeg voor een geslaagde teamdag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Citygame in Eindhoven?

De lichtstad van Nederland is zeer geschikt voor leuke stadsspellen, aangezien er veel te zien is. Met verschillende opdrachten strijd je tegen de andere teams bestaande uit jouw vrienden, collega`s of familieleden. Op een aantrekkelijke en uitdagende manier verken je zo de stad. Je wandelt langs het Philips Museum en het museum van DAF. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om langs het stadion van PSV te lopen, wat op een korte afstand van het stadscentrum ligt.

Maak een onvergetelijke dag van uw vrijgezellenfeest, personeelsdag, teamuitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?