Leuke uitjes in Eindhoven?

Ben je op zoek naar een leuke activiteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Eindhoven? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbelbal Groepsuitje

Archery Tag

Leuke activiteit Vrijgezellenfeest

Footdarts

Bedrijfsuitje Activiteit Origineel

Citygames

Peking Express Stadsspel

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren Groepsuitje

Urban Footgolf

Familiedag Leuke activiteit

Lacrosse

Lacrosse Huren Sportdag

Tchoukball

Tchoukball huren Activiteit

Apenkooi

Apenkooi Huren - Sportproductions

Indoor Groepsuitje Eindhoven doen?

In Eindhoven zijn er ontzettend veel mogelijkheden om ook indoor verschillende leuke groepsactiviteiten uit te voeren. In deze stad maken wij veel gebruik van sporthal De Vijfkamp, maar natuurlijk kun je ook zelf een sportzaal huren. De sportzalen hebben veelal sportcafes erbij, zodat je achteraf een biertje of wijntje kunt drinken in de derde helft. Vele vrijgezellenfeesten, teamuitjes en bedrijfsuitjes zijn jullie al voorgegaan.

Indien je de activiteiten buiten wilt laten plaatsvinden kan dat natuurlijk ook. Regelmatig bezoeken wij een mooi parkje dicht in de buurt van het centrum, aan de Antoon Coolenlaan 1. In dit parkje is er ruimte genoeg voor een geslaagde teamdag!

Citygame in Eindhoven?

De lichtstad van Nederland is zeer geschikt voor leuke stadsspellen, aangezien er veel te zien is. Met verschillende opdrachten strijd je tegen de andere teams bestaande uit jouw vrienden, collega`s of familieleden. Op een aantrekkelijke en uitdagende manier verken je zo de stad. Je wandelt langs het Philips Museum en het museum van DAF. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om langs het stadion van PSV te lopen, wat op een korte afstand van het stadscentrum ligt.

Maak een onvergetelijke dag van uw vrijgezellenfeest, personeelsdag, teamuitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje!

Na afloop een hapje eten bij Paviljoen GenneperParken

Groepsuitje met afsluitend eten

BOEK HIER EEN UNIEKE, SPORTIEVE GROEPSACTIVITEIT IN EINDHOVEN!