Leuke uitjes in Eindhoven?

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Eindhoven? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, uitdagende familiedagen, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Eindhoven

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
Voetdarts op Locatie Huren
Teambuilding op Locatie
Oldskool Gymles op Locatie
Voetgolf spelen overal op locatie
Zeskamp huren op locatie
Lasergamen in het bos
Apenkooi op locatie

Indoor Groepsuitje Eindhoven doen?

In Eindhoven zijn er ontzettend veel mogelijkheden om ook indoor verschillende leuke groepsactiviteiten uit te voeren. In deze stad maken wij veel gebruik van sporthal De Vijfkamp, maar natuurlijk kun je ook zelf een sportzaal huren. De sportzalen hebben veelal sportcafes erbij, zodat je achteraf een biertje of wijntje kunt drinken in de derde helft. Vele vrijgezellenfeesten, teamuitjes en bedrijfsuitjes zijn jullie al voorgegaan.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Indien je de activiteiten buiten wilt laten plaatsvinden kan dat natuurlijk ook. Regelmatig bezoeken wij een mooi parkje dicht in de buurt van het centrum, aan de Antoon Coolenlaan 1. In dit parkje is er ruimte genoeg voor een geslaagde teamdag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Citygame in Eindhoven?

De lichtstad van Nederland is zeer geschikt voor leuke stadsspellen, aangezien er veel te zien is. Met verschillende opdrachten strijd je tegen de andere teams bestaande uit jouw vrienden, collega`s of familieleden. Op een aantrekkelijke en uitdagende manier verken je zo de stad. Je wandelt langs het Philips Museum en het museum van DAF. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om langs het stadion van PSV te lopen, wat op een korte afstand van het stadscentrum ligt.

Maak een onvergetelijke dag van uw vrijgezellenfeest, personeelsdag, teamuitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?