Leuke activiteit in Elst

Ben je op zoek naar een gezellige groepsactiviteit of een origineel uitje voor een groep in Elst? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbelbal Groepsuitje

Archery Tag

Leuke activiteit Vrijgezellenfeest

Footdarts

Bedrijfsuitje Activiteit Origineel

Urban Footgolf

Familiedag Leuke activiteit

Stadsspel

City Express Stadsspel

Apenkooi

Apenkooi Huren - Sportproductions

Leuke binnen activiteiten doen in Elst?

In Elst komen wij regelmatig bij sportzaal De Helster. Deze sportzaal ligt aan de Schubertstraat 1 en heeft naast de gymzaal ook een indoor zwembad en een kantine. Onze activiteiten zijn ook buiten te doen. In deze stad hebben wij een samenwerking met een hele mooie locatie bij een grote waterplas aan de Rijkerswoerdsestraat 4.

Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw binnen of buitenlocatie toe!

Een actief stadsspel in Elst doen?

Dat kan! Sportproductions biedt unieke en actieve stadsspellen aan, waarbij je de highlights van deze stad ziet. Ga hiervoor naar onze actieve citygames. Deze plaats ligt tussen twee grotere steden, namelijk Nijmegen en Arnhem. In die zin een perfecte locatie om te verblijven tijdens een weekendje weg, waar in je kan uitwijken naar beide steden in de buurt. De `kleine stad` zelf beschikt over makkelijke treinverbindingen en autobanen naar beide kanten. Tevens heeft deze plaats een mooi natuurgebied genaamd Park Lingezegen. Tijdens onze stadsspelen loop je door het kleine pittoreske dorpcentrum van Elst.

Na afloop een hapje eten bij eetcafe De Woerd

Groepsuitje met afsluitend eten

BOEK HIER EEN UNIEKE, SPORTIEVE GROEPSACTIVITEIT IN ELST!