Leuke activiteit in Elst

Ben je op zoek naar een gezellige groepsactiviteit of een origineel uitje voor een groep in Elst? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsborrel & bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Leuke binnen activiteiten doen in Elst?

In Elst komen wij regelmatig bij sportzaal De Helster. Deze sportzaal ligt aan de Schubertstraat 1 en heeft naast de gymzaal ook een indoor zwembad en een kantine. Onze activiteiten zijn ook buiten te doen. In deze stad hebben wij een samenwerking met een hele mooie locatie bij een grote waterplas aan de Rijkerswoerdsestraat 4.

Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag naar uw binnen of buitenlocatie toe! Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd.

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Een actief stadsspel in Elst doen?

Dat kan! Sportproductions biedt unieke en actieve stadsspellen aan, waarbij je de highlights van deze stad ziet. Ga hiervoor naar onze actieve citygames. Deze plaats ligt tussen twee grotere steden, namelijk Nijmegen en Arnhem. In die zin een perfecte locatie om te verblijven tijdens een weekendje weg, waar in je kan uitwijken naar beide steden in de buurt. De `kleine stad` zelf beschikt over makkelijke treinverbindingen en autobanen naar beide kanten. Tevens heeft deze plaats een mooi natuurgebied genaamd Park Lingezegen. Tijdens onze stadsspelen loop je door het kleine pittoreske dorpcentrum van Elst.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?