Leuke groepsactiviteiten in Enschede

Origineel Teamuitje of Groepsuitje overal op locatie!

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Enschede? Dan helpen wij je graag! Wij verzorgen lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsborrelbedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en zullen je verbazen!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Leuke Binnen activiteiten Enschede?

Wij komen naar uw locatie toe, maar kunnen ook een locatie in deze stad voor u vastleggen bij onze partner! U kunt u de activiteiten binnen of buiten spelen bij één van onze locatiepartners. De indoorlocatie van onze partner is Soccer Temple Tubbergen aan de Pastoor Bloemenstraat 1. Tevens is het natuurlijk mogelijk om een andere sportzaal te kiezen of zelf te organiseren.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag naar uw indoor of outdoor locatie toe!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?