Leuk groepsuitje in Groningen?

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel uitje voor een groep in Groningen? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbelbal Groepsuitje

Archery Tag

Leuke activiteit Vrijgezellenfeest

Stadsspel

Peking Express Stadsspel

Apenkooi

Apenkooi Huren - Sportproductions

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren Groepsuitje

Footdarts

Bedrijfsuitje Activiteit Origineel

3D Twister

3D Twister - Sportproductions

Biljartvoetbal

Biljartvoetbal Club Brugge

Urban Footgolf

Familiedag Leuke activiteit

Leuke indoor activiteiten doen in Groningen?

In Groningen is het mogelijk om in sportzaal de Wijert sportieve activiteiten te spelen. Deze zaal ligt aan de Europaweg 8 en heeft vele faciliteiten. U kunt u de activiteiten indoor of outdoor spelen bij één van onze locatiepartners. Wij komen naar u toe!

Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw binnen of buitenlocatie toe!

Leuke citygame in Groningen spelen?

Dat kan! Sportproductions biedt unieke en actieve stadsspellen aan, waarbij je de highlights van deze stad ziet. Ga hiervoor naar onze actieve citygames.

Tijdens onze groepsspellen kom je langs de oude vismarkt in het centrum van de stad. Tevens passeer je verschillende hoogtepunten van deze grote stad in het noorden van Nederland, zoals de Martinitoren, het oude treinstation en de universiteit.

Onze buitenactiviteiten vinden plaats aan de Nieuwe Ebbingestraat 131 bij het park Bernoulliplein. Daar zijn tevens mogelijkheden om na afloop bij een restaurant een hapje eten.

Een ervaren begeleider zal bij alle activiteiten de activiteiten opbouwen, afbouwen en begeleiden. Met zijn of haar kennis en ervaring beleef je altijd een memorabele dag met actieve activiteiten.

Na afloop een hapje eten bij Restaurant Delfi

Groepsuitje met afsluitend eten

BOEK HIER EEN UNIEKE, SPORTIEVE GROEPSACTIVITEIT IN GRONINGEN!