Leuk groepsuitje in Groningen?

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel uitje voor een groep in Groningen? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Leuke indoor of outdoor activiteiten doen in Groningen?

In Groningen is het mogelijk om in sportzaal de Wijert sportieve activiteiten te spelen. Deze zaal ligt aan de Europaweg 8 en heeft vele faciliteiten. U kunt u de activiteiten indoor of outdoor spelen bij één van onze locatiepartners. Wij komen naar u toe!

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw binnen of buitenlocatie toe!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Leuke citygame in Groningen spelen?

Dat kan! Sportproductions biedt unieke en actieve stadsspellen aan, waarbij je de highlights van deze stad ziet. Ga hiervoor naar onze actieve citygames.

Tijdens onze groepsspellen kom je langs de oude vismarkt in het centrum van de stad. Tevens passeer je verschillende hoogtepunten van deze grote stad in het noorden van Nederland, zoals de Martinitoren, het oude treinstation en de universiteit.

Onze buitenactiviteiten vinden plaats aan de Nieuwe Ebbingestraat 131 bij het park Bernoulliplein. Daar zijn tevens mogelijkheden om na afloop bij een restaurant een hapje eten.

Een ervaren begeleider zal bij alle activiteiten de activiteiten opbouwen, afbouwen en begeleiden. Met zijn of haar kennis en ervaring beleef je altijd een memorabele dag met actieve activiteiten.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?