Leuk groepsuitje in Groningen?

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Groningen? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, uitdagende familiedagen, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Groningen

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
Voetgolf spelen overal op locatie
Apenkooi op locatie
Oldskool Gymles op Locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Teambuilding op Locatie
Lasergamen in het bos
Zeskamp huren op locatie

Leuke indoor of outdoor activiteiten doen in Groningen?

In Groningen is het mogelijk om in sportzaal de Wijert sportieve activiteiten te spelen. Deze zaal ligt aan de Europaweg 8 en heeft vele faciliteiten. U kunt u de activiteiten indoor of outdoor spelen bij één van onze locatiepartners. Wij komen naar u toe!

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw binnen of buitenlocatie toe!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Leuke citygame in Groningen spelen?

Dat kan! Sportproductions biedt unieke en actieve stadsspellen aan, waarbij je de highlights van deze stad ziet. Ga hiervoor naar onze actieve citygames.

Tijdens onze groepsspellen kom je langs de oude vismarkt in het centrum van de stad. Tevens passeer je verschillende hoogtepunten van deze grote stad in het noorden van Nederland, zoals de Martinitoren, het oude treinstation en de universiteit.

Onze buitenactiviteiten vinden plaats aan de Nieuwe Ebbingestraat 131 bij het park Bernoulliplein. Daar zijn tevens mogelijkheden om na afloop bij een restaurant een hapje eten.

Een ervaren begeleider zal bij alle activiteiten de activiteiten opbouwen, afbouwen en begeleiden. Met zijn of haar kennis en ervaring beleef je altijd een memorabele dag met actieve activiteiten.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?