Origineel uitje in Haaren?

Ben je op zoek naar een leuke activiteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Haaren? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend! Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren.

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Bubbleball

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie
 • Outdoorlocatie

  Restaurant Belveren

 • Haaren

  Oisterwijksedreef 4

 • Faciliteiten

  Geen douches & kleedkamers

 • Speellocatie

  Grasveld

 • Ontvangstpakket

  Koffie/Thee met gebak: €5,- p.p.

 • Drankpakket

  2 consumpties (fris/wijn/bier): €5,- p.p.

 • Uiteten pakket:

  Keuze uit 10 pannenkoeken: €9,25 p.p.

 • Kinderpakket:

  Onbeperkt ranja & kleine pannenkoek: €6,- p.p.

Outdoor Groepsuitje in Haaren doen?

In Haaren zijn er ontzettend veel mogelijkheden om ook outdoor of indoor verschillende leuke groepsactiviteiten uit te voeren. In deze stad maken wij veel gebruik van verschillende sporthallen, maar natuurlijk kun je ook zelf een sportzaal huren. De sportzalen hebben veelal sportcafes erbij, zodat je achteraf een biertje of wijntje kunt drinken in de derde helft. Vele vrijgezellenfeesten, teamuitjes en bedrijfsuitjes zijn jullie al voorgegaan.

Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op bij een samenwerkingspartners, namelijk Pannenkoekhuis  Belveren. Indien je de activiteiten buiten wilt laten plaatsvinden kan dat natuurlijk ook.

Een prachtig pannenkoekenhuis in Haaren. Al jarenlang een begrip in de omgeving Haaren en naast een hapje eten, kun je er nu ook activiteiten doen onder begeleiding van een instructeur. Het restaurant heeft een ruime menukaart met meer dan 290 verschillende soorten pannenkoeken. De locatie is gelegen dichtbij Landgoed Nemerlaer, waar je leuke wandel en fietsentochten kunt doen.

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Wij helpen u graag. U kunt u de activiteiten indoor of outdoor spelen bij onze locatiepartners. Buiten kan dit bij Pannenkoekenhuis Belveren op een mooi grasveld en dichtbij het restaurant. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij vaak gebruik van een sporthal in dit dorp. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is.

Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw binnen of buitenlocatie toe!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?