Leuke groepsuitjes in Maastricht

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Maastricht? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, uitdagende familiedagen, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Maastricht

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

Archery Tag op locatie huren
bubbelbal huren op locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Lasergamen in het bos
Oldskool Gymles op Locatie
Apenkooi op locatie
Teambuilding op Locatie
Zeskamp huren op locatie
Voetgolf spelen overal op locatie

Leuke Buiten en Binnen activiteiten in Maastricht?

Wij komen naar uw locatie toe, maar kunnen ook een locatie in deze stad voor u vastleggen bij onze partner! U kunt u de activiteiten binnen of buiten spelen bij één van onze locatiepartners. De outdoorlocatie van onze partner is De Dwaze Herder aan de Slakweg 5. Tevens is het natuurlijk mogelijk om een andere sportzaal te kiezen of zelf te organiseren.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw indoor of outdoor locatie toe!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Stadsspel in Maastricht doen?

Dat kan met ons! Wij bieden unieke en actieve stadsspellen aan, waarbij je de high lights van deze stad ziet. Deze stad staat bekend om een aantal zeer gezellige restaurantjes en het winkelcentrum met alle oudheden die er te bezichtigen zijn. Daarnaast kun je door de gezellige straatjes en langs de barretjes een leuke wandeling maken. Ga hiervoor naar onze actieve citygames.

Teamuitje, Vrijgezellendag of Afdelingsuitje in Maastricht

Maak een onvergetelijke dag van uw vriendenweekend, personeelsdag of vrijgezellenfeest! U kunt ervoor kiezen om een instructeur in te huren die alle materialen klaar zet, het spel begeleidt en alles na afloop van het evenement weer opruimt. U kunt kiezen voor de breng- en haalservice, waarbij wij de materialen afleveren op uw gewenste locatie en na het evenement ook weer afhalen. Tot slot, kunt u ervoor kiezen om de materialen zelf op te halen en terug te brengen of op één van onze afhaallocaties. Mail ons voor de mogelijkheden! Speel onze unieke en vernieuwende groepsactiviteiten overal in Nederland met deelnemers vanaf 8 jaar.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?