Groepsactiviteit in Nieuwegein?

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Zoeken jullie een actief en origineel activiteiten in Nieuwegein? Dan helpen wij jullie graag! Wij bieden verschillende workshops en activiteiten aan voor groepen, bijvoorbeeld voor  vrijgezellenfeesten (mannen of vrouwen), actieve teamuitjes tot 30 personen of voor actieve kinderfeestjes. Daarnaast zijn we sterk in het organiseren van originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, spannende citygames en hilarische energizers tussen de vergaderingen door. Onze activiteiten zijn voor alle leeftijden en zijn altijd vernieuwend, verrassend en uniek!

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Nieuwegein

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
Lasergamen in het bos
Apenkooi op locatie
Oldskool Gymles op Locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Teambuilding op Locatie
Zeskamp huren op locatie
Voetgolf spelen overal op locatie

Activiteiten in Nieuwegein?

In Nieuwegein werken we samen met verschillende indoor locaties. Met deze locaties hebben wij afspraken gemaakt over het aanbieden van onze activiteiten en deze sporthallen zijn dan ook goedgekeurd. Het complex waar wij het meest langskomen is Sport- en Evenementencomplex Merwestein in Nieuwegein. Dit complex heeft kleedkamers met douches en ook een sportkantine tot haar beschikking.

In Nieuwegein is het ook mogelijk om buiten onze activiteiten te beleven. Het is mogelijk dat wij op jullie locatie langskomen, zoals een park in de buurt of een trapveld.

Onze actieve citygames en unieke activiteiten zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Apenkooi en de Oldskool Gymles. Wij helpen u graag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Centrum Stadsspel Nieuwegein

Het centrum van Nieuwegein heeft gezellige terrasjes, maar vooral heel veel bezienswaardigheden. Deze grote stad heeft heel veel te bieden en dus ook een perfecte stad voor onze stadsspellen! Met opdrachten ontdek je bovengenoemde highlights. Tussendoor is er voldoende tijd om ook een drankje of hapje te nuttigen, maar je strijd altijd tegen andere teams. Ook kent deze stad gezellige terrasjes!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?