Leuke groepsuitjes in Oss

Originele Groepsactiviteiten op locatie!

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Oss? Dan helpen wij je graag! Wij verzorgen lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Leuke activiteiten voor indoor & outdoor in Oss?

Wij komen naar u toe! U kunt u de activiteiten indoor of outdoor spelen bij één van onze locatiepartners. Een indoorlocatie waar we vaker gebruik van maken is de sporthal Rusheuvel op de Rusheuvelstraat 5 in Oss. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een andere sportzaal te kiezen of zelf te organiseren.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw binnen of buitenlocatie toe!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Leuke citygame in Oss doen?

Dat kan! Sportproductions biedt unieke en actieve stadsspellen aan, waarbij je de highlights van deze stad ziet. Deze stad staat bekend om een aantal zeer gezellige restaurantjes en het winkelcentrum met alle oudheden die er te bezichtigen zijn. Daarnaast kun je door de gezellige straatjes en langs de barretjes een leuke wandeling maken. Ga hiervoor naar onze actieve citygames.

Vrijgezellenfeest, Teamuitje of Bedrijfsuitje in Oss?

Maak een onvergetelijke dag van uw vriendenweekend, personeelsdag of vrijgezellenfeest! U kunt ervoor kiezen om een instructeur in te huren die alle materialen klaar zet, het spel begeleidt en alles na afloop van het evenement weer opruimt. U kunt kiezen voor de breng- en haalservice, waarbij wij de materialen afleveren op uw gewenste locatie en na het evenement ook weer afhalen. Tot slot, kunt u ervoor kiezen om de materialen zelf op te halen en terug te brengen of op één van onze afhaallocaties. Mail ons voor de mogelijkheden! Speel onze unieke en vernieuwende groepsactiviteiten overal in Nederland met deelnemers vanaf 6 jaar.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?