In Roermond groepsuitje?

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Roermond? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, uitdagende familiedagen, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Roermond

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
Voetgolf spelen overal op locatie
Apenkooi op locatie
Oldskool Gymles op Locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Teambuilding op Locatie
Lasergamen in het bos
Zeskamp huren op locatie

Indoor Groepsuitjes in Roermond?

In Roermond werken we samen met verschillende indoor ruimtes, waar u ons vaak kunt vinden. U kunt ervoor kiezen dat wij een ruimte voor jullie organiseren, maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Onze favoriete sporthal in deze stad is de Jo Gerrishal gelegen in het oosten van Roermond. De Jo Gerrishal is een sporthal met een gezellig sfeervol café en terras in een natuurlijke omgeving. Tevens is het mogelijk om in deze stad de activiteiten van Sportproductions buiten te spelen.

In Roermond is altijd wel een stuk gras vrij voor onze originele activiteiten met een groep.Hier kun je onze workshops spelen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Alle onze groepsuitjes zijn actief en vernieuwend.

Onze actieve stadsspellen en actieve workshops zijn overal te spelen in Roermond, zoals bijvoorbeeld Bubbelvoetbal, Voetdarts, Urban Footgolf of Archery Attack. Wij helpen u graag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Citygame centrum Roermond

Roermond was ooit een Hanzestad en er zijn veel gebouwen uit deze periode bewaard gebleven. De meeste winkels en boetieks in het centrum zijn in historische panden gevestigd. Een erg gezellig stadje met meerdere restaurants en cafés. Perfect voor groepen die na een activiteit gezellig een drankje willen doen. Onze stadsspelen zijn mobiel op ieder gewenste locatie te spelen. Met opdrachten ontdek je het centrum en kom je langs verschillende bezienswaardigheden. Tussendoor is er voldoende tijd om ook een drankje of hapje te nuttigen, maar je strijd altijd tegen andere teams. Ook kent deze stad gezellige terrasjes!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?