Groepsuitje in Rotterdam doen?

 

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Rotterdam? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, uitdagende familiedagen, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Rotterdam

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
Teambuilding op Locatie
Apenkooi op locatie
Oldskool Gymles op Locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Zeskamp huren op locatie
Lasergamen in het bos
Voetgolf spelen overal op locatie

Activiteiten binnen Rotterdam?

In Rotterdam werken we samen met verschillende indoor ruimtes. Met deze locaties hebben wij afspraken gemaakt over het aanbieden van onze activiteiten en deze sporthallen zijn dan ook goedgekeurd. De twee zalen waar wij het meest langskomen zijn Sporthal De Enk (Enk 134) en Sportzaal Wielewaal (Brammertstraat 1). Deze indoorruimtes hebben kleedkamers met douches en ook een sportkantine tot hun beschikking.

In de havenstad is het ook mogelijk om buiten onze activiteiten te beleven. Het is mogelijk dat wij op jullie locatie langskomen, zoals een park in de buurt of een trapveld. Op outdoorlocatie Plein Zuid zijn er ook mogelijkheden. Kom dan naar adres Zuidplein 740.

Onze actieve citygames en unieke activiteiten zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Apenkooi en de Oldskool Gymles. Wij helpen u graag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Centrum Stadsspel Rotterdam

Het centrum van Rotterdam heeft gezellige terrasjes, maar vooral heel veel bezienswaardigheden. Tijdens onze stadsspellen kom je langs de nieuwe Markthal, de Euromast, de Erasmusbrug en het indrukwekkende centraal stationsplein. Deze grote stad heeft heel veel te bieden en dus ook een perfecte stad voor onze stadsspellen! Met opdrachten ontdek je bovengenoemde highlights. Tussendoor is er voldoende tijd om ook een drankje of hapje te nuttigen, maar je strijd altijd tegen andere teams. Ook kent deze stad gezellige terrasjes!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?