Groepsuitje in Rotterdam doen?

Zoeken jullie een actief en leuke activiteiten in Rotterdam? Dan helpen wij jullie graag! Wij bieden verschillende workshops en activiteiten aan voor groepen, bijvoorbeeld voor  vrijgezellenfeesten (mannen of vrouwen), actieve teamuitjes tot 30 personen of voor actieve kinderfeestjes. Daarnaast zijn we sterk in het organiseren van originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, spannende citygames en hilarische energizers tussen de vergaderingen door. Onze activiteiten zijn voor alle leeftijden en zijn altijd vernieuwend, verrassend en uniek!

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Archery Tag

Teamgames

Apenkooi

Oldskool Gymles

Footdarts

3D Twister

Lasergamen

Voetgolf

Activiteiten binnen Rotterdam?

In Rotterdam werken we samen met verschillende indoor ruimtes. Met deze locaties hebben wij afspraken gemaakt over het aanbieden van onze activiteiten en deze sporthallen zijn dan ook goedgekeurd. De twee zalen waar wij het meest langskomen zijn Sporthal De Enk (Enk 134) en Sportzaal Wielewaal (Brammertstraat 1). Deze indoorruimtes hebben kleedkamers met douches en ook een sportkantine tot hun beschikking.

In de havenstad is het ook mogelijk om buiten onze activiteiten te beleven. Het is mogelijk dat wij op jullie locatie langskomen, zoals een park in de buurt of een trapveld. Op outdoorlocatie Plein Zuid zijn er ook mogelijkheden. Kom dan naar adres Zuidplein 740.

Onze actieve citygames en unieke activiteiten zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Apenkooi en de Oldskool Gymles. Wij helpen u graag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Centrum Stadsspel Rotterdam

Het centrum van Rotterdam heeft gezellige terrasjes, maar vooral heel veel bezienswaardigheden. Tijdens onze stadsspellen kom je langs de nieuwe Markthal, de Euromast, de Erasmusbrug en het indrukwekkende centraal stationsplein. Deze grote stad heeft heel veel te bieden en dus ook een perfecte stad voor onze stadsspellen! Met opdrachten ontdek je bovengenoemde highlights. Tussendoor is er voldoende tijd om ook een drankje of hapje te nuttigen, maar je strijd altijd tegen andere teams. Ook kent deze stad gezellige terrasjes!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?