Leuke uitjes in Sittard?

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Sittard? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Footdarts

Bedrijfsuitje Activiteit Origineel

Bubbelbal

Bubbelbal Groepsuitje

Archery Tag

Leuke activiteit Vrijgezellenfeest

Lasergamen

Lasergamen outdoor op locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren Groepsuitje

Apenkooi

Apenkooi Huren - Sportproductions

Teamgames

Groepsspel Teambuilding Teamgames

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Big Shoes Voetbal

Grote schoenenvoetbal

Leuke binnen activiteiten doen in Sittard?

Wij helpen u graag. U kunt u de activiteiten indoor of outdoor spelen bij één van onze locatiepartners. Een indoorlocatie waar we vaker gebruik van maken is de Stadssporthal te Stadswegske 8 in Sittard. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een andere sportzaal te kiezen of zelf te organiseren.

Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw binnen of buitenlocatie toe!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Origineel stadsspel in Sittard doen?

Dat kan! Sportproductions biedt unieke en actieve stadsspellen aan, waarbij je de highlights van deze stad ziet. Sittard staat bekend om haar historische binnenstad en een aantal zeer gezellige restaurantjes waar het hele jaar door genoten kan worden van het Bourgondische Limburgse leven.  Ga hiervoor naar onze actieve citygames.

Maak een onvergetelijke dag van uw vrijgezellenfeest, personeelsdag, teamuitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje! U kunt ervoor kiezen om een instructeur in te huren die alle materialen klaar zet, het spel begeleidt en alles na afloop van het evenement weer opruimt. U kunt kiezen voor de breng- en haalservice, waarbij wij de materialen afleveren op uw gewenste locatie en na het evenement ook weer afhalen. Tot slot, kunt u ervoor kiezen om de materialen zelf op te halen en terug te brengen of op één van onze afhaallocaties. Mail ons voor de mogelijkheden! Speel onze unieke en vernieuwende groepsactiviteiten overal in Nederland met deelnemers vanaf 8 jaar.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?