In Tilburg nieuwe groepsuitje doen?

Ben je op zoek naar een actief groepsuitje in Tilburg? Dan helpen wij je graag! Wij bieden ludieke vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, actieve kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en lachwekkende energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn origineel en verrassend!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Indoor of Outdoor uitjes in Tilburg?

In Tilburg is altijd veel te zien en te doen! Wij werken samen met een aantal locatiepartners en cafés in de Noord-Brabanste stad. Het is dus mogelijk dat wij een binnenlocatie organiseren waar onze activiteiten te spelen zijn. Veelal richten wij ons op sporthal Dongewijk, een grote fijne sporthal waar er een café aanwezig is.

Hier kun je onze activeiten spelen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Alle onze groepsuitjes zijn actief en vernieuwend. Indien het mogelijk is qua weer, gaan we lekker naar buiten. Onze actieve stadsspellen en actieve workshops zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld de Oldskool Gymles, Bubbleball, Archery Attack of Teamgames op onze locaties. Wij helpen u graag!

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd.

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Citygame in Tilburg doen?

Experimenteel, Rauw, Tegendraads, Daadkrachtig, Sociaal en Humor! Dit zijn de zes woorden die Tilburg het best omschrijven. Van oudsher een gebied bestaande uit verschillende herdgangen (buurtschappen) die onderling verbonden waren. Een stad met een rijke textielhistorie. Deze stad is een mooie plek voor een actief groepsuitje bij ons.  Wij helpen u graag alle mogelijkheden van deze stad te ontdekken door middel van een stadsspel.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?