Groepsuitje in Utrecht doen?

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Zoeken jullie een actief en origineel groepsuitje in Utrecht? Dan helpen wij jullie graag! Wij bieden verschillende workshops en activiteiten aan voor groepen, bijvoorbeeld voor  vrijgezellenfeesten (mannen of vrouwen), actieve teamuitjes tot 30 personen of voor actieve kinderfeestjes. Daarnaast zijn we sterk in het organiseren van originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedag, spannende citygames en hilarische energizers tussen de vergaderingen door. Onze activiteiten zijn voor alle leeftijden en zijn altijd vernieuwend, verrassend en uniek!

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Utrecht

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
Lasergamen in het bos
Apenkooi op locatie
Oldskool Gymles op Locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Teambuilding op Locatie
Zeskamp huren op locatie
Voetgolf spelen overal op locatie

Indoor Groepsuitjes Utrecht?

In Utrecht werken we samen met verschillende indoor ruimtes, waar u ons vaak kunt vinden. U kunt ervoor kiezen dat wij een ruimte voor jullie organiseren, maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Onze favoriete sporthal in deze stad is Sporthal Nieuw Welgelegen, maar ook het sportcomplex in het stadion van FC Utrecht (Galgenwaard) is een goede optie. Dit zijn mooie en grote ruimtes met kleedkamers, douches en een kantine. Nieuw Welgeleggen ligt aan de Grebbeberglaan 13. Tevens is het mogelijk om in deze stad de activiteiten van Sportproductions buiten te spelen.

Hier kun je ons dan voornamelijk vinden bij het parkje aan de Oude Liesbosweg 68. Hier is altijd wel een stuk gras vrij voor onze originele activiteiten met een groep. Hier kun je onze workshops spelen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Alle onze groepsuitjes zijn actief en vernieuwend.

Onze actieve stadsspellen en actieve workshops zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld Bubbelvoetbal, Voetdarts, Urban Footgolf of Archery Attack. Wij helpen u graag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Citygame centrum Utrecht

Het centrum van Utrecht heeft gezellige terrasjes. Deze grote stad heeft heel veel te bieden en dus ook een perfecte stad voor stadsspellen! Onze stadsspelen zijn mobiel op ieder gewenste locatie te spelen. Met opdrachten ontdek je het centrum en kom je langs verschillende bezienswaardigheden, zoals de Domkerk, de vele grachten, de bloemenmarkt en het indrukwekkende plein. Tussendoor is er voldoende tijd om ook een drankje of hapje te nuttigen, maar je strijd altijd tegen andere teams. Ook kent deze stad gezellige terrasjes!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?