Leuk groepsuitje in Valkenswaard?

Ben je op zoek naar een origineel groepsuitje in Valkenswaard? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Archery Tag

Lasergamen

Apenkooi

Oldskool Gymles

Footdarts

3D Twister

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Voetgolf

Indoor of outdoor activiteiten in Valkenswaard?

In Valkenswaard kun je verschillende ludieke groepsactiviteiten bij ons boeken. Deze activiteiten kunnen binnen en buiten gespeeld worden. In deze stad zijn wij veelal te vinden bij Sporthal de Belleman, waar ze meerdere zalen met verschillende afmetingen tot hun beschikking hebben. Natuurlijk kun je ook zelf een gymzaal organiseren.

Voor buitenactiviteiten met een groep kun je terecht in het Zuiderpark. Hier komen wij regelmatig en wij nemen alle materialen mee voor een geslaagd vrijgezellenfeest of Kinderfeestje! Wij komen naar u toe!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Leuk stadsspel doen in Valkenswaard?

Wij helpen je graag! Sportproductions biedt unieke citygames aan, waardoor je tijdens leuke opdrachten de gehele stad krijgt te zien en er gelijk aan teambuilding gedaan word.  Natuurlijk heb je tijdens de groepsactiviteiten ook de tijd om een koffie of borrel te drinken. Vraag naar de mogelijkheden. Ga hiervoor naar onze actieve citygames.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?