Leuk groepsuitje in Valkenswaard?

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Valkenswaard? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, uitdagende familiedagen, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Valkenswaard

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
Lasergamen in het bos
Apenkooi op locatie
Oldskool Gymles op Locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Teambuilding op Locatie
Zeskamp huren op locatie
Voetgolf spelen overal op locatie

Indoor of outdoor activiteiten in Valkenswaard?

In Valkenswaard kun je verschillende ludieke groepsactiviteiten bij ons boeken. Deze activiteiten kunnen binnen en buiten gespeeld worden. In deze stad zijn wij veelal te vinden bij Sporthal de Belleman, waar ze meerdere zalen met verschillende afmetingen tot hun beschikking hebben. Natuurlijk kun je ook zelf een gymzaal organiseren.

Voor buitenactiviteiten met een groep kun je terecht in het Zuiderpark. Hier komen wij regelmatig en wij nemen alle materialen mee voor een geslaagd vrijgezellenfeest of Kinderfeestje! Wij komen naar u toe!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Leuk stadsspel doen in Valkenswaard?

Wij helpen je graag! Sportproductions biedt unieke citygames aan, waardoor je tijdens leuke opdrachten de gehele stad krijgt te zien en er gelijk aan teambuilding gedaan word.  Natuurlijk heb je tijdens de groepsactiviteiten ook de tijd om een koffie of borrel te drinken. Vraag naar de mogelijkheden. Ga hiervoor naar onze actieve citygames.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?