Origineel groepsuitje Venlo?

Ben je op zoek naar een leuk uitje met een groep in Venlo? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Leuke binnen of buiten activiteiten doen in Venlo?

In Venlo zijn er ontzettende veel leuke groepsactiviteiten te doen in de stad, in een park of in een sportzaal. Wij zijn heel flexibel, want wij bieden alle drie de mogelijkheden aan! Wil je liever buiten met een groep onze leuke activiteiten uitvoeren? In deze stad kun je ons vaak tegenkomen in de sportzaal aan de Dire Decembersingel 24. Natuurlijk kunnen al onze activiteiten in een andere sportzaal gespeeld worden indien gewenst. Bij lekker weer kunnen de activiteiten ook buiten plaatsvinden.

Bekijk al onze actieve stadsspellen en actieve workshops, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Footgolf, Apenkooi of Footdarts op uw gewenste locatie. Wij komen naar u toe!

Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw binnen of buitenlocatie toe!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Origineel citygame in Venlo doen?

Ook om Venlo op een ludieke manier te ontdekken ben je bij ons aan het goede adres. Met onze stadsspellen kom je langs alle highlights van de stad en dat zijn er nog al wat! Tevens staat de stad bekend om zijn gezellige barretjes en restaurantjes. Langs alle bezienswaardigheden kun je wandelen met een groep tijdens de activiteiten.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?