Leuk groepsuitje in Waalwijk?

 

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Waalwijk? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, uitdagende familiedagen, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Waalwijk

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
Lasergamen in het bos
Apenkooi op locatie
Oldskool Gymles op Locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Zeskamp huren op locatie
Teambuilding op Locatie
Voetgolf spelen overal op locatie

Leuke binnen of buiten activiteit spelen in Waalwijk?

In Waalwijk hebben we meerdere samenwerkingen met sportzalen waar wij regelmatig verschillende groepen begeleiden. Onze favoriete locatie is sporthal de Slagen. Je kunt hier kiezen om een toffe activiteit van ons te spelen. Wij nemen alle materialen mee en zorgen dat je midden in de stad lekker buiten met je vrienden, collega`s of familie sportieve activiteiten kan uitvoeren. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Bekijk al onze actieve stadsspellen en actieve workshops, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Footgolf, Apenkooi of Footdarts op uw gewenste locatie. Wij komen naar u toe!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Stadsspel in Waalwijk boeken?

Waalwijk is de perfecte stad om een leuke citygame te spelen. Vrijgezellenfeesten en teamuitjes zijn regelmatig te vinden in deze mooie stad. Wij verzorgen originele stadsspellen, waar je langs alle bezienswaardigheden komt. Met verschillende opdrachten die je met je groep moet uitvoeren kom je door de hele stad. Neem tussendoor een koffie of drankje op een lekker terrasje, voordat je verder gaat met het spel. Laat ons je adviseren!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?