Leuk groepsuitje in Waalwijk?

Ben je op zoek naar een leuk uitje met een groep in Waalwijk? Dan ben je bij ons goed! Wij bieden spannende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, leuke citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Leuke binnen of buiten activiteit spelen in Waalwijk?

In Waalwijk hebben we meerdere samenwerkingen met sportzalen waar wij regelmatig verschillende groepen begeleiden. Onze favoriete locatie is sporthal de Slagen. Je kunt hier kiezen om een toffe activiteit van ons te spelen. Wij nemen alle materialen mee en zorgen dat je midden in de stad lekker buiten met je vrienden, collega`s of familie sportieve activiteiten kan uitvoeren. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Bekijk al onze actieve stadsspellen en actieve workshops, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Footgolf, Apenkooi of Footdarts op uw gewenste locatie. Wij komen naar u toe!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Stadsspel in Waalwijk boeken?

Waalwijk is de perfecte stad om een leuke citygame te spelen. Vrijgezellenfeesten en teamuitjes zijn regelmatig te vinden in deze mooie stad. Wij verzorgen originele stadsspellen, waar je langs alle bezienswaardigheden komt. Met verschillende opdrachten die je met je groep moet uitvoeren kom je door de hele stad. Neem tussendoor een koffie of drankje op een lekker terrasje, voordat je verder gaat met het spel. Laat ons je adviseren!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?