Wageningen leuk teamuitje?

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Wageningen? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, uitdagende familiedagen, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Wageningen

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
Lasergamen in het bos
Apenkooi op locatie
Oldskool Gymles op Locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Zeskamp huren op locatie
Teambuilding op Locatie
Voetgolf spelen overal op locatie

Uitjes indoor in Wageningen?

In Ede werken we samen met een indoor ruimte, waar u ons vaak kunt vinden. De sporthal waar wij regelmatig komen is sporthal `t Riet. Ook in Wageningen vind je ons vaak en dit is vrijwel altijd in De Bongerd. Naast deze indoorlocaties is het ook mogelijk om buiten mee te doen aan onze activiteiten. Bij sporthal De Bongerd is er ook een grasveld naast het sportveld, maar daarnaast komen wij vaker in park Slijpkruikpark, dichtbij de Kernhemseweg. Het is dus mogelijk dat wij een binnenlocatie organiseren waar onze activiteiten te spelen zijn.

Hier kun je onze workshops spelen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Alle onze groepsuitjes zijn actief en vernieuwend.

Onze actieve stadsspellen en actieve workshops zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld de Oldskool Gymles, Bubbleball, Archery Attack of Teamgames op onze locaties. Wij helpen u graag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Citygame in Ede/Wageningen doen?

Het centrum van Ede of Wageningen biedt voldoende mogelijkheden om een leuk stadsspel te spelen. Onze stadsspelen zijn mobiel op ieder gewenste locatie te spelen. Met opdrachten ontdek je het centrum en kom je langs verschillende bezienswaardigheden. Tussendoor is er voldoende tijd om ook een drankje of hapje te nuttigen, maar je strijd altijd tegen andere teams. Ook kent deze stad gezellige terrasjes!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?