Wageningen leuk teamuitje?

Ben je op zoek naar een actief groepsuitje in Ede of Wageningen? Dan helpen wij je graag! Wij bieden ludieke vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, actieve kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en lachwekkende energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Uitjes indoor in Wageningen?

In Ede werken we samen met een indoor ruimte, waar u ons vaak kunt vinden. De sporthal waar wij regelmatig komen is sporthal `t Riet. Ook in Wageningen vind je ons vaak en dit is vrijwel altijd in De Bongerd. Naast deze indoorlocaties is het ook mogelijk om buiten mee te doen aan onze activiteiten. Bij sporthal De Bongerd is er ook een grasveld naast het sportveld, maar daarnaast komen wij vaker in park Slijpkruikpark, dichtbij de Kernhemseweg. Het is dus mogelijk dat wij een binnenlocatie organiseren waar onze activiteiten te spelen zijn.

Hier kun je onze workshops spelen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Alle onze groepsuitjes zijn actief en vernieuwend.

Onze actieve stadsspellen en actieve workshops zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld de Oldskool Gymles, Bubbleball, Archery Attack of Teamgames op onze locaties. Wij helpen u graag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Citygame in Ede/Wageningen doen?

Het centrum van Ede of Wageningen biedt voldoende mogelijkheden om een leuk stadsspel te spelen. Onze stadsspelen zijn mobiel op ieder gewenste locatie te spelen. Met opdrachten ontdek je het centrum en kom je langs verschillende bezienswaardigheden. Tussendoor is er voldoende tijd om ook een drankje of hapje te nuttigen, maar je strijd altijd tegen andere teams. Ook kent deze stad gezellige terrasjes!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?