Gratis Avonturenpark

Bij ieder uitje krijg je gratis toegang tot het avonturenpark! Maak gebruik van de recreatiepark, indoor speeltuin of restaurant Festina!

Unieke activiteiten

Een workshop Bubbleball, Lasergame of Archery Tag; Of juist ontspannen cruisen op een E-Step of de E-Chopper. Bekijk onze activiteiten hier!

Restaurant Festina

Ga als afsluiting lekker barbecueën of schuif aan in het restaurant voor een heerlijk maaltijd. Wij zorgen voor een dagvullend programma!

Beschikbare activiteiten in Wanroij

Klik op een activiteit voor meer informatie en om direct online te boeken!

Lasergamen in het bos
bubbelbal huren op locatie
E-Step Huren op locatie
Suppen op het water
E-Chopper huren op locatie
Archery Tag op locatie huren

Samenwerking met ElectroCross & Paintball

Op het vakantiepark De Bergen, kun je onze activiteiten combineren met Paintball en Electrocross. Er zijn programma`s te selecteren waarbij je 3, 4 of zelfs 8 uur bezig bent inclusief activiteiten en een hapje eten. Onze enthousiaste begeleiders zullen jullie gedurende de gehele dag begeleiden!

Altijd gratis entree tot indoor speeltuin, avonturenpark en de recreatieplas! 

Op avonturenpark De Bergen kun je langskomen voor onze activiteiten. Het grootste voordeel: GRATIS entree tot het avonturenpark. Maak gebruik van de indoor speeltuin, het avonturen speelpark buiten, het restaurant of de recreactieplas! Perfect voor kinderfeestjes of volwassen groepen die een wat langer programma willen!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?