In Winterswijk een groepsuitje doen?

 

Groepuitje overal op locatie
Groepsuitje met hapje eten
Groepsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Winterswijk? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, uitdagende familiedagen, originele bedrijfsborrels & bedrijfsuitjes, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Beschikbare activiteiten in Winterswijk

Klik op een spel voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte!

bubbelbal huren op locatie
Archery Tag op locatie huren
Lasergamen in het bos
Apenkooi op locatie
Oldskool Gymles op Locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Teambuilding op Locatie
Zeskamp huren op locatie
Voetgolf spelen overal op locatie

Binnen of buitenactiviteiten doen in Winterswijk?

In Winterswijk werken we samen met een indoor ruimte, waar u ons vaak kunt vinden. Deze sporthal is De Vlier en bevindt zich aan de Vlierstraat 7. Een zeer mooie en grote ruimte met kleedkamers, douches en een kantine. Tevens is het mogelijk om in deze stad de activiteiten van Sportproductions buiten te spelen. Hiervoor gebruiken wij veelal het voetbalveld bij avonturenpark de Sevink Molen. Dit ligt aan de Meddoseweg 40. Indien je liever onze groepsuitjes op een andere locatie wilt spelen of in de eigen tuin, kan dat natuurlijk ook! Hier kun je onze workshops spelen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Alle onze groepsuitjes zijn actief en vernieuwend.

Onze actieve stadsspellen en actieve workshops zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Voetdarts, Urban Footgolf of Archery Attack. Wij helpen u graag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Stadsspel centrum Winterswijk

Het centrum van Winterswijk ligt om de grote kerk, met vele terrasjes verdeeld. Een erg pittoresk en gezellig stadje met vele restaurants en cafes. Perfect voor groepen die na een activiteit gezellig een drankje willen doen of een bierproeverij. Onze stadsspelen zijn mobiel op ieder gewenste locatie te spelen. Met opdrachten ontdek je het centrum en kom je langs verschillende bezienswaardigheden. Tussendoor is er voldoende tijd om ook een drankje of hapje te nuttigen, maar je strijd altijd tegen andere teams. Ook kent deze stad gezellige terrasjes!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?