Leuke groepsuitjes in Zeist

Originele Groepsactiviteiten op locatie!

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Zeist? Dan helpen wij je graag! Wij verzorgen lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Leuke indoor en outdoor activiteit in Zeist?

Wij komen naar u toe! U kunt u de activiteiten indoor of outdoor spelen bij één van onze locatiepartners. Een indoorlocatie die wij vaak gebruiken ligt direct gelegen aan de A28 en toch in het groen van de Zeisterbossen ligt de Jan Wever hal. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een andere sportzaal te kiezen of zelf te organiseren.

Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw binnen of buitenlocatie toe!

Leuk stadsspel in Zeist spelen?

Dat kan! Sportproductions biedt unieke en actieve stadsspellen aan, waarbij je de highlights van deze stad ziet. Deze stad staat bekend om een aantal gezellige restaurantjes en het winkelcentrum met alle oudheden die er te bezichtigen zijn. Daarnaast kun je door de gezellige straatjes en langs de barretjes een leuke wandeling maken. Ga hiervoor naar onze actieve citygames.

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Vrijgezellenfeest, Teamuitje of Bedrijfsuitje in Zeist

Maak een onvergetelijke dag van uw teamweekend, personeelsdag of vrijgezellenfeest! U kunt ervoor kiezen om een instructeur in te huren die alle materialen klaar zet, het spel begeleidt en alles na afloop van het evenement weer opruimt. U kunt kiezen voor de breng- en haalservice, waarbij wij de materialen afleveren op uw gewenste locatie en na het evenement ook weer afhalen. Tot slot, kunt u ervoor kiezen om de materialen zelf op te halen en terug te brengen of op één van onze afhaallocaties. Mail ons voor de mogelijkheden! Speel onze unieke en vernieuwende groepsactiviteiten overal in Nederland met deelnemers vanaf 6 jaar.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?