In Zutphen groepsuitje doen?

Zoeken jullie een actief en origineel groepsuitje in Zutphen? Dan helpen wij jullie graag! Wij bieden verschillende workshops en activiteiten aan voor groepen, bijvoorbeeld voor  vrijgezellenfeesten (mannen of vrouwen), actieve teamuitjes tot 30 personen of voor actieve kinderfeestjes. Daarnaast zijn we sterk in het organiseren van originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, spannende citygames en hilarische energizers tussen de vergaderingen door. Onze activiteiten zijn voor alle leeftijden en zijn altijd vernieuwend, verrassend en uniek!

Tevens is het mogelijk om een zeskamp door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbleball Huren

Archery Tag

Archery Tag Huren overal op locatie

Lasergamen

Lasergamen op Locatie spelen

Apenkooi

Apenkooi op Locatie

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren

Footdarts

Voetdarts op Locatie Huren

Teamgames

Teambuilding op Locatie

Kinball

Kinball activiteit Sportdag

Voetgolf

Voetgolf spelen overal op locatie

Indoor & outdoor groepsuitjes in Zutphen?

In Zutphen werken we samen met verschillende indoor ruimtes, waar u ons vaak kunt vinden. U kunt ervoor kiezen dat wij een ruimte voor jullie organiseren, maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Onze favoriete sporthal in deze stad is De Mene aan de Markolle 1. Een zeer mooie en grote ruimte met kleedkamers, douches en een kantine. Tevens is het mogelijk om in deze stad de activiteiten van Sportproductions buiten te spelen.

Hier kun je ons dan voornamelijk vinden bij het parkje aan de Den Elterweg. Hier is altijd wel een stuk gras vrij voor onze originele activiteiten met een groep.Hier kun je onze workshops spelen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Alle onze groepsuitjes zijn actief en vernieuwend.

Onze actieve stadsspellen en actieve workshops zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld Bubbelvoetbal, Voetdarts, Urban Footgolf of Archery Attack. Wij helpen u graag!

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Citygame centrum Zutphen

Het centrum van Zutphen heeft gezellige terrasjes. De hanzestad heeft een palingrokerij en een bierbrouwerij, die perfect kunnen aansluiten op onze activiteiten. Een erg pittoresk en gezellig stadje met vele restaurants en cafes. Perfect voor groepen die na een activiteit gezellig een drankje willen doen. Onze stadsspelen zijn mobiel op ieder gewenste locatie te spelen. Met opdrachten ontdek je het centrum en kom je langs verschillende bezienswaardigheden. Tussendoor is er voldoende tijd om ook een drankje of hapje te nuttigen, maar je strijd altijd tegen andere teams. Ook kent deze stad gezellige terrasjes!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?