Kanjam Huren

Kanjam Huren

Kanjam kan gehuurd worden op iedere locatie. Dit creatieve frisbee spel wordt gespeeld in teams van twee personen tegen een ander duo. Het doel is om de frisbee in de Kan te krijgen met medewerking van je partner. Ga je voor een 5 punter met veel risico of pak je toch een enkel punt aangezien de kans van slagen groter is? Een tactisch en technisch laag intensief spelletje wat te spelen is op iedere locatie, van achtertuin tot het bedrijventerrein. Uitdagend en laagdrempelig. Wij bezitten veel setjes wat inhoud dat het in een toernooivorm met maximaal 24 spelers te spelen is. Het is spel is al te spelen vanaf 8 jaar.

Het spel is eenvoudig uit te voeren en laagdrempelig voor alle deelnemers. Door een juiste strategie met je partner af te spreken, goed samen te werken en vooral slim te spelen, heb je de meeste kans om te scoren.

Onze speellocaties

Het enige wat je bij het Kanjam nodig hebt, is speelveld van ongeveer 10 bij 10  meter. De ondergrond maakt niet uit, dit mag ook een harde ondergrond zijn. Wij leveren 6 kan`s met 3 frisbee`s. Het spel is per post zelfs te versturen als je het een keer wilt proberen!  Het is mogelijk dat wij voor jullie een locatie organiseren, zoals een park in een stad of in een gymzaal. Het spel kan dus ook indoor gespeeld worden. Wij helpen jullie graag bij het vinden van een geschikte locatie.

Kanjam Huren

Programma:

  • Hele dag
  • Zelf ophalen
  • Incl. 6 buckets
  • Excl. reiskosten
  • Op eigen speellocatie

€ 150,- hele dag

Hoeveel personen kunnen tegelijk spelen?

Dit spel is laag intensief en leuk voor ongeveer 20 minuten. Veelal wordt dit spel gebruikt op een sportdag of als side event om prijzen te winnen! Het spel wordt in tweetallen gespeeld tegen een ander tweetal.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?